• €6,95 verzendkosten, boven €50,- GRATIS verzenden met de code 'GRATIS'

Nieuws / Events

NIEUW I.AM.KLEAN MINERALE MAKE UP

Geschreven op

NIEUW! I.AM.KLEAN minerale make up! Wil jij een make up die gezond is zonder in te leveren in het wauw effect? Een make up die je huid laat ademen, je huid verbetert en ook nog puur natuur is? Dan is I.AM.KLEAN jouw geheime troef! Lees meer »

RainPharma Winter Shopping Day 30 oktober

Geschreven op

Kom jij graag 1 dag shoppen met flinke korting? Zet dan deze dag in je agenda en houd deze pagina, Instagram en Facebook in de gaten! Lees meer »

After Summer Detox 1 september

Geschreven op

Ga jij mee detoxen op 1 september? Meer dan 100 verkooppunten van RainPharma en duizenden deelnemers gaan 1 spetember voor een gezonder lichaam, meer energie, een mooiere huid en een paar kilo minder. Wil jij meer info? Lees meer »

SUMMERSKIN FESTIVAL

Geschreven op

Krijg in juli en augustus bij aankoop van 5 producten* uit een geselecteerde collectie huidproducten van RainPharma een Limited Edition Toilettas vol met duurzame producten. Zolang de voorraad strekt. (waarde tenminste €150,00) Lees meer »

NIEUW: Smart Nutrition Project!

Geschreven op

Ben je wat kilo's aangekomen en wil je op een verantwoorde, effectieve manier wat kilo's kwijt? Dan is het Smart Nutrition Project jouw ding. Samen zorgen we dat je een kickstart maakt naar een gezonder voedingspatroon, kilo's eraf, een mooiere huid en meer energie. Lees meer »

NIEUW! Dr. K Dermal Health Care

Geschreven op

Dr. K Dermal Health Care is een Cosmeceutical met Prebiotica voor een Probiotisch effect. Het zorgt voor een beter huidflora waardoor huidproblemen verholpen of verbeterd kunnen worden. Lees meer »

EINDE VERKOOP JANE IREDALE MAKE UP: 25% KORTING!

Geschreven op

We stoppen met de verkoop van Jane Iredale: koop nu jouw favoriete producten met 25% korting! Op = Op en ruilen of retoursturen niet mogelijk! Lees meer »

13 december: Jouw LUCKY FRIDAY!

Geschreven op

Omdat we jou zo geweldig vinden, willen we jou ook graag verwennen! Koop minstens 5 cadeauboxen en ontvang voor jezelf een knusse, luxe winterdeken t.w.v. € 69,00 in de kleur wilde tijm. De cadeauboxen zijn er vanaf € 19,00 tot € 99,00. Het event is van 12:00 tot 22:00 uur. The s Lees meer »

15 november WINTER SHOPPING EVENT

Geschreven op

Op Vrijdag 15 november is het Winter Shopping Event van 10:00 tot 22:00 uur. Je shopt die dag alle producten van RainPharma met 10 tot 20% korting. Daarnaast krijg je bij aanschaf van 10 producten, naast de 20% korting ook nog een Perfect Ten Box t.w.v. Lees meer »

EVENTS VAN RAINPHARMA IN OKTOBER, NOVEMBER en DECEMBER

Geschreven op

16 oktober: Lancering Goed Gevoel Magazine met RainPharma Box '10 years of lifechanging products'! UITVERKOCHT Lees meer »

Ik heb heel lang gezocht naar een fijn adresje voor mijn waxafspraken. Die heb ik vandaag gevonden! Yvonne was ontzettend vriendelijk en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ze is uiterst professioneel... lees meer

- Tahnee - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

pHformula
Callowfit
Thoclor
Unknown
Hurraw
Loveli
ME LINE
RainPharma
Marc Inbane
I AM KLEAN
Go Keto
iDEALPostNL