• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Blog

Niets is wat het lijkt

Geschreven op

Januari. De maand van goede voornemens. Als ze bij mij allemaal gelukt waren de afgelopen 41 jaar (volgens mij had ik ze niet op de lagere school...) dan was ik nu 'de perfectie' geweest. Als je in Google dan 'droomvrouw' ingetikt had, had je mijn afbeelding gezien. Lees meer »

SUMMER PROOF

Geschreven op

Hoe houd jij je huid summer proof? In de zomer veroudert je huid in een rap tempo. Je ziet het niet maar het gebeurt in de diepere huidlagen. UV-stralen en de onzuivere lucht zorgen ervoor dat collageen afbreekt en vrije radicalen de cellen aantasten. Lees meer »

IMMUNITEIT

Geschreven op

IMMUNITEIT Immuniteit. Zou het naast Corona het meest gebruikt woord zijn het afgelopen jaar? Er is nog nooit zoveel aandacht geweest voor gezondheid in de breedste zin van het woord. Waren we in het begin van de Coronatijd vooral bezig met eventuele vaccins en medicijnen... Lees meer »

Trucje

Geschreven op

In de voedingsindustrie gebeurt het al een tijdje: een omstreden ingrediënt krijgt ineens een andere naam: het E-nummer wordt veranderd in een gewoon woord. De klant zoekt het omstreden nummer of ingrediënt, kan het niet vinden op de verpakking en hoppa, het product gaat... Lees meer »

Waarom?

Geschreven op

Waarom? Op deze laatste dag van het jaar sta ik stil bij 2017. Zakelijk gezien heb ik een mooie groei doorgemaakt. Ik had voor mezelf verschillende doelen gesteld en deze zijn op alle vlakken zelfs overtroffen. Lees meer »

Wat smeer jij?

Geschreven op

Shea Butter versus Minerale Olie. Indien ik ooit met klanten praat over ingrediënten vind ik het zo leuk om te horen hoeveel klanten gezond eten als een vanzelfsprekendheid ervaren. Ze kopen dingen die verbouwd zijn op een akker in plaats van gemaakt in een fabriek. Lees meer »

De eerlijke blogger...

Geschreven op

Een lieve vriendin en collega vraagt aan me: “Yvonne, wat is je geheim? Je ziet er zo goed uit. Jij hebt een geheim…” We werken overwegend met dezelfde merken en ze vraagt me naar mijn regiem. Ik noem mijn dag- en avondverzorging. Ze he Lees meer »

Die heerlijke ziekenhuislucht....

Geschreven op

Kortgeleden kwam ik in het ziekenhuis met mijn moeder. “Bah, die ziekenhuislucht,” zei ze. Raar, maar voor mij heeft de geur van een ziekenhuis een positief effect op me. Tot nu toe, gelukkig, heb ik niet zo’n vervelende ervaringen met het ziekenhuis. Sterker nog: de tw Lees meer »

HELP! Mijn crème bevat conserveringsmiddelen!

Geschreven op

‘Zonder conserveringsmiddelen’, ‘parabenen-vrij’. Zomaar twee slogans die je de laatste tijd veel op verpakkingen van cosmetica ziet staan. Research laboratoria ontwikkelen de meest ingenieuze crèmes en serums om veroudering, acné en huidverkleuringen tegen te gaan. Ze ontdek Lees meer »

Mrs. Mustache and Mr. Bunny-Ears

Geschreven op

Haren… Als kind droomde ik van lang haar met krullen. Maar ik had de pech dat ik met het meest steile haar dat er bestaat geboren ben. Twee jaar geleden liep ik door de Bijenkorf en werd ik door een jongeman aangesproken: of ik misschien mooie krullen wilde? N Lees meer »

Heel informatief en een gezellige sfeer! Ik kreeg wel meteen veel informatie binnen, maar ik heb mails/boekjes meegekregen die de informatie weer wat opfrissen/ meer inlichten :) lees meer

- Kelly - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

DrK-logo-zwart
Decoded-Skin-Logo
Loveli
THOCLOR-LOGO-ZWART
Logo-pHformula-transparant
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
iDEALPostNL