Blog

Waarom?

Geschreven op

Waarom? Op deze laatste dag van het jaar sta ik stil bij 2017. Zakelijk gezien heb ik een mooie groei doorgemaakt. Ik had voor mezelf verschillende doelen gesteld en deze zijn op alle vlakken zelfs overtroffen. Lees meer »

Wat smeer jij?

Geschreven op

Shea Butter versus Minerale Olie. Indien ik ooit met klanten praat over ingrediënten vind ik het zo leuk om te horen hoeveel klanten gezond eten als een vanzelfsprekendheid ervaren. Ze kopen dingen die verbouwd zijn op een akker in plaats van gemaakt in een fabriek. Lees meer »

De eerlijke blogger...

Geschreven op

Een lieve vriendin en collega vraagt aan me: “Yvonne, wat is je geheim? Je ziet er zo goed uit. Jij hebt een geheim…” We werken overwegend met dezelfde merken en ze vraagt me naar mijn regiem. Ik noem mijn dag- en avondverzorging. Ze he Lees meer »

Die heerlijke ziekenhuislucht....

Geschreven op

Kortgeleden kwam ik in het ziekenhuis met mijn moeder. “Bah, die ziekenhuislucht,” zei ze. Raar, maar voor mij heeft de geur van een ziekenhuis een positief effect op me. Tot nu toe, gelukkig, heb ik niet zo’n vervelende ervaringen met het ziekenhuis. Sterker nog: de tw Lees meer »

HELP! Mijn crème bevat conserveringsmiddelen!

Geschreven op

‘Zonder conserveringsmiddelen’, ‘parabenen-vrij’. Zomaar twee slogans die je de laatste tijd veel op verpakkingen van cosmetica ziet staan. Research laboratoria ontwikkelen de meest ingenieuze crèmes en serums om veroudering, acné en huidverkleuringen tegen te gaan. Ze ontdek Lees meer »

Mrs. Mustache and Mr. Bunny-Ears

Geschreven op

Haren… Als kind droomde ik van lang haar met krullen. Maar ik had de pech dat ik met het meest steile haar dat er bestaat geboren ben. Twee jaar geleden liep ik door de Bijenkorf en werd ik door een jongeman aangesproken: of ik misschien mooie krullen wilde? N Lees meer »

Is het winter of lente?

Geschreven op

Terwijl ik dit schrijf, tussen de drukte in de salon door, ervaren we de warmste decemberdag ever. 16 graden is het vandaag. Ik vrees dat we een witte kerst ook dit jaar op ons buikje kunnen schrijven… Alhoewel de lente mijn favoriete seizoen is ben ik toch blij dat ik in... Lees meer »

TO BOTOX... OR NOT TO BOTOX...

Geschreven op

Foto: BNN TO BOTOX… OR NOT TO BOTOX… Iedereen praat er op dit moment over: het programma van Sophie Hilbrand: Sophie in de kreukels. Ik vind het een prachtig programma: eindelijk een programma dat leuk gemaakt is, objectief met een lichte neiging naar ‘laat maar’, maar st... Lees meer »

Las Vegas Baby!

Geschreven op

Eindelijk was het zover: 1 jaar heb ik ernaar uitgekeken om naar het congres der congressen te gaan: het congres van van Dermalogica in Las Vegas. Vereerd was ik dat ik een uitnodiging mocht ontvangen om naar dit bijzondere event te mogen. Lees meer »

Huidcoach. It's in a name....

Geschreven op

Mijn 1e blog! Eindelijk kan ik jullie vertellen over mijn grootste passie: de huid. In mijn blogs ga ik jullie feiten en fabels voorleggen. Tips en trics geven. Jullie kunnen de bouw van mijn skincarecenter (in volle gang! Lees meer »