• Lid van ANBOS

Blog

Trucje

Geschreven op

In de voedingsindustrie gebeurt het al een tijdje: een omstreden ingrediënt krijgt ineens een andere naam: het E-nummer wordt veranderd in een gewoon woord. De klant zoekt het omstreden nummer of ingrediënt, kan het niet vinden op de verpakking en hoppa, het product gaat... Lees meer »

Waarom?

Geschreven op

Waarom? Op deze laatste dag van het jaar sta ik stil bij 2017. Zakelijk gezien heb ik een mooie groei doorgemaakt. Ik had voor mezelf verschillende doelen gesteld en deze zijn op alle vlakken zelfs overtroffen. Lees meer »

Wat smeer jij?

Geschreven op

Shea Butter versus Minerale Olie. Indien ik ooit met klanten praat over ingrediënten vind ik het zo leuk om te horen hoeveel klanten gezond eten als een vanzelfsprekendheid ervaren. Ze kopen dingen die verbouwd zijn op een akker in plaats van gemaakt in een fabriek. Lees meer »

De eerlijke blogger...

Geschreven op

Een lieve vriendin en collega vraagt aan me: “Yvonne, wat is je geheim? Je ziet er zo goed uit. Jij hebt een geheim…” We werken overwegend met dezelfde merken en ze vraagt me naar mijn regiem. Ik noem mijn dag- en avondverzorging. Ze he Lees meer »

Die heerlijke ziekenhuislucht....

Geschreven op

Kortgeleden kwam ik in het ziekenhuis met mijn moeder. “Bah, die ziekenhuislucht,” zei ze. Raar, maar voor mij heeft de geur van een ziekenhuis een positief effect op me. Tot nu toe, gelukkig, heb ik niet zo’n vervelende ervaringen met het ziekenhuis. Sterker nog: de tw Lees meer »

HELP! Mijn crème bevat conserveringsmiddelen!

Geschreven op

‘Zonder conserveringsmiddelen’, ‘parabenen-vrij’. Zomaar twee slogans die je de laatste tijd veel op verpakkingen van cosmetica ziet staan. Research laboratoria ontwikkelen de meest ingenieuze crèmes en serums om veroudering, acné en huidverkleuringen tegen te gaan. Ze ontdek Lees meer »

Mrs. Mustache and Mr. Bunny-Ears

Geschreven op

Haren… Als kind droomde ik van lang haar met krullen. Maar ik had de pech dat ik met het meest steile haar dat er bestaat geboren ben. Twee jaar geleden liep ik door de Bijenkorf en werd ik door een jongeman aangesproken: of ik misschien mooie krullen wilde? N Lees meer »

Is het winter of lente?

Geschreven op

Terwijl ik dit schrijf, tussen de drukte in de salon door, ervaren we de warmste decemberdag ever. 16 graden is het vandaag. Ik vrees dat we een witte kerst ook dit jaar op ons buikje kunnen schrijven… Alhoewel de lente mijn favoriete seizoen is ben ik toch blij dat ik in... Lees meer »

TO BOTOX... OR NOT TO BOTOX...

Geschreven op

Foto: BNN TO BOTOX… OR NOT TO BOTOX… Iedereen praat er op dit moment over: het programma van Sophie Hilbrand: Sophie in de kreukels. Ik vind het een prachtig programma: eindelijk een programma dat leuk gemaakt is, objectief met een lichte neiging naar ‘laat maar’, maar st... Lees meer »

Las Vegas Baby!

Geschreven op

Eindelijk was het zover: 1 jaar heb ik ernaar uitgekeken om naar het congres der congressen te gaan: het congres van van Dermalogica in Las Vegas. Vereerd was ik dat ik een uitnodiging mocht ontvangen om naar dit bijzondere event te mogen. Lees meer »

Ik kwam bij Yvonne terecht na ervaringen met andere "specialisten". Eigenlijk was ze mijn laatste hoop. Ik was wat sceptisch doordat alles wat ik voorheen al had geprobeert niet heeft mogen werken. Eigenlijk... lees meer

- Alice - via Google Reviews

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

THOCLOR-LOGO-ZWART
Decoded-Skin-Logo
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
LOGO-Biologique Recherche-RVB
Logo-pHformula-transparant
iDEALPostNL