• Lid van ANBOS

Voor en na

Niets is zo mooi als resultaat toonbaar maken...

De cliënte van onderstaande foto's wilde graag minder lijntjes, een mooiere textuur van haar huid en minder kleurverschil. Bij haar zijn 2 chemische peelings en 1 microdermabrasie toegepast in een tijdsbestek van 3 weken. Dit resultaat na 3 weken! Vaak denkt men dat men dan ontoonbaar is gedurende deze tijd. Niets is minder waar! Heftige peelings zorgen inderdaad voor veel celvernieuwing maar ook voor beschadiging van de barrière of cellen. De extreme behandeling zorgt dat je ontoonbaar bent gedurende meerdere dagen. Op de korte termijn een mooi glad huidje en op de lange termijn juist huidveroudering! Bij de peelings die we bij SKYNS gebruiken heb je geen downtime. Dit wil zeggen dat je huid toonbaar is direct naar de behandeling. Een langer traject kost iets meer moeite, meer geld maar heeft ook uiteindelijk een langer en mooier resultaat. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd..

We leggen graag in een persoonlijk advies uit wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Voor en na huidveroudering

 

Over-exfoliëren is één van de problemen die we zien in ons skincarecenter. Een huidprobleem dat je zelf veroorzaakt hebt. Geen hormonaal probleem, maar vaak wel het gevolg van een slechte huidconditie die men denkt te kunnen wegscrubben. Indien je meer weg haalt aan cellen dan dat je huid nieuwe aan kan maken, scrub je te veel weg. Met als gevolg: een kapotgeschuurde barrière die het vocht uit de huid laat verdampen en toegankelijk wordt voor bacteriën. Wat je in 3 weken kapot maakt duurt wel maanden voordat het hersteld is. De oplossing is niet eenvoudig en vergt goede behandelingen en zachte, herstellende producten voor thuisgebruik.

 

Jongen van 15 met matige vorm van acné, maar wel met pustula vorming. Foto voor behandeling en na 2 behandelingen in 8 dagen. Je ziet duidelijk dat de huid al rustiger is en de ontstekingen (die littekens veroorzaken) weg zijn. Deze jongen moet elke 4 weken blijven komen om het resultaat te behouden. Daarnaast is thuisverzorging een must.

Acne voor en na Helmond

 

Neushaartjes is erg ontsierend en een frustratie voor veel mensen. Een neustrimmer verlost je slechts dagen van de haartjes. Bij SKYNS waxen we de neushaartjes en heb je er weken geen omkijken naar. Daarnaast komen de haartjes dunner terug.

 

Alle foto's zijn foto's uit onze eigen praktijk. Geen voorbeeldfoto's van leveranciers of 'geleend' van internet. Op de foto's zit copyright en het is verboden deze te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Heel fijn, relaxed goede uitleg over de producten! lees meer

- Astrid S - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

THOCLOR-LOGO-ZWART
Decoded-Skin-Logo
Loveli
Logo-pHformula-transparant
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
DrK-logo-zwart
iDEALPostNL