• Lid van ANBOS

Acné

Acné behandelingen is de specialisatie van SKYNS.

 

Acne voor en na HelmondAcne voor en na Helmond pHformula

Client heeft het acnétraject afgerond en krijgt nu een microneedling na behandeling om de pigmentvlekjes, littekentjes en grove poriën te verminderen en te verwijderen.

 

Acné Helmond    Acné behandeling Helmond

Foto Links: voor, na 3 dagen, na 6 dagen.              Foto rechts: voor kuur, na 1 week, na 3 weken en 

                                                                                na 5 weken. 

 

 

 

Al jaren komen jongeren en jongvolwassenen van ver om een behandeltraject bij SKYNS te volgen.

Acné is een vervelende huidaandoening die je sociale leven erg kan beperken. En er is echt iets aan te doen! De 'oneliners': 'dat hoort bij je leeftijd', 'het gaat vanzelf over' kun je op een bepaald moment echt niet meer aanhoren.

Ik heb zelf vreselijke acné gehad en werd er erg mee gepest. Ik heb heel Nederland afgezocht naar een schoonheidsspecialist die mij kon helpen: niemand had de kunde of het perfectionisme in zich om mij goed te helpen. Toen heb ik besloten om zelf schoonheidsspecialiste te worden. Om mezelf te behandelen en om in de toekomst 'lotgenoten' te helpen met hun acné. 

Acné is ALTIJD te behandelen. Soms is het wel verstandig om ook een bezoek te brengen aan de Dermatoloog, maar alleen indien een normale behandeling niet aanslaat. Een bezoek aan de Dermatoloog heeft vaak zware medicatiebehandeling tot gevolg en dit wil je alleen maar als je alles geprobeerd hebt. Gelukkig geven de meeste Dermatologen niet zomaar medicatie. Maar veel schoonheidsspecialistes rommelen ook te lang door terwijl je op een bepaald moment ook moet zeggen: je redt het niet alleen met behandelen. Want: ook al stuur ik je door naar een huidarts, behandelen blijft een must!

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

- Intake: we brengen je huid in kaart en kijken wat je al gedaan hebt voor je huid. Ik vertel je alles over acné zodat je weet wat wel en wat niet kan. Ik leg uit wat slecht is en wat juist goed is voor je huid.
- Behandeling: we geven het geheim van de smit natuurlijk niet prijs, maar we zorgen dat je huid weer zuiver wordt.
- Producten voor thuisgebruik. Zonder producten voor thuisgebruik behandel ik NIET. Dit klinkt vrij hard, maar om teleurstelling bij jou en mij te voorkomen, meld ik dit graag vooraf. Zonder producten voor thuis zal er geen resultaat komen. Vergelijk het met de verzorging van je tanden: Je poetst je tanden en gaat naar de tandarts. Alleen naar de tandarts gaan houdt echt je tanden niet gezond. Twee keer per dag je tanden poetsen is juist essentieel voor een gezond gebit.  Zo is het ook met je huid.

Er wordt mij regelmatig gevraagd of ik ook behandel zonder aanschaf van producten voor thuis: het antwoord is dus nee. Het resultaat zal nooit goed zijn en daar word ik dan op afgerekend. 

Wat kost het?

Je moet er rekening houden dat een productenpakket en 3 maanden behandelen vanaf 399,00 euro is.
Er zullen salons zijn die een vanaf prijs hanteren die veel lager is. De kosten die echter daarna komen zijn veel hoger. Ik ben liever eerlijk en open: geen addertjes onder het gras. Uitreinigen van de huid tussendoor kost bijvoorbeeld 54,50 per half uur. Zo werken we eerlijk en transparant en ben jij misschien al na 30 minuutjes klaar en hoef je niet een volledige behandeling te betalen. Als jij tevreden bent, stuur je vast mensen door en dan ben ik ook weer blij. Bij addertjes onder het gras voel jij je beetgenomen en zul je niemand doorsturen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Direct! Je huid zal wat rood zijn de eerste dagen maar dat trekt na een aantal dagen al weg. De meesten zijn verbaasd dat hun huid na 1 week al veel mooier is.

Wanneer ben ik van mijn acné af?

Dat kan niemand zeggen: je hormoonbalans bepaalt wanneer je acné weggaat. We kunnen er samen voor zorgen dat je huid rustig blijft en dat je geen littekens overhoudt aan de acné. Indien je stopt met behandelen en het gebruik van de producten en je hormonen zijn nog niet in orde dan komt de acné gegarandeerd weer terug.

Is het veel werk om mijn huid zelf te verzorgen?

Nee. Iedere ochtend en avond ongeveer 2 minuten. Dus net zolang als je tanden poetsen.
Je hoeft geen speciaal dieet te volgen maar we bespreken ook even je voeding.

Werkt het bij iedereen?

Ja. Door alle slechte producten bij drogisterijen en 'halve' behandelingen in veel salons geloven veel mensen er niet meer in dat het opgelost kan worden. Er zijn verschillende soorten acné: de ene vorm is makkelijker te behandelen dan de andere, maar resultaat is er altijd. Bij de één duurt het ooit wat langer dan bij de ander. Onderstaand meisje was wel naar 6 salons geweest! Uiteindelijk is zij helemaal verlost van haar acné en is ze nu een volwassen vrouw die geen last meer heeft van acné.

Wanneer kan ik beginnen met behandelen?

Altijd. Je kunt contact opnemen per mail of telefoon. Zie 'Contact'.

 

Acne voor en na Helmond

Acné Helmond voor en na behandeling

1: Voor behandeling

2: Direct na  resrurfacing en uitreinigen 

3: Na 1 week herstel

ALLE FOTO'S ZIJN VAN CLIENTEN VAN SKYNS. OP ALLE FOTO'S ZIT COPYRIGHT EN HET IS VERBODEN DEZE TE GEBRUIKEN ZONDER SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING!

 

 

Was heerlijk, even een uurtje weg van alle ellende in de wereld. lees meer

- Angela - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Decoded-Skin-Logo
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
Logo-pHformula-transparant
LOGO-Biologique Recherche-RVB
THOCLOR-LOGO-ZWART
iDEALPostNL