Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Acné

Acné behandelingen is de specialisatie van SKYNS.

 

Acné Helmond  Op deze foto: links voor behandeling, midden na 3 dagen, rechts na 6 dagen.

 

Al jaren komen jongeren en jongvolwassenen van ver om een behandeltraject bij SKYNS te volgen.

Acné is een vervelende huidaandoening die je sociale leven erg kan beperken. En er is echt iets aan te doen! De 'oneliners': 'dat hoort bij je leeftijd', 'het gaat vanzelf over' kun je op een bepaald moment echt niet meer aanhoren.

Ik heb zelf vreselijke acné gehad en werd er erg mee gepest. Ik heb heel Nederland afgezocht naar een schoonheidsspecialist die mij kon helpen: niemand had de kunde of het perfectionisme in zich om mij goed te helpen. Toen heb ik besloten om zelf schoonheidsspecialiste te worden. Om mezelf te behandelen en om in de toekomst 'lotgenoten' te helpen met hun acné. 

Acné is ALTIJD te behandelen. Soms is het wel verstandig om ook een bezoek te brengen aan de Dermatoloog, maar alleen indien een normale behandeling niet aanslaat. Een bezoek aan de Dermatoloog heeft vaak zware medicatiebehandeling tot gevolg en dit wil je alleen maar als je alles geprobeerd hebt. Gelukkig geven de meeste Dermatologen niet zomaar medicatie. Maar veel schoonheidssapecialistes rommelen ook te lang door terwijl je op een bepaald moment ook moet zeggen: je redt het niet alleen met behandelen. Want: ook al stuur ik je door naar een huidarts, behandelen blijft een must!

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

- Intake: we brengen je huid in kaart en kijken wat je al gedaan hebt voor je huid. Ik vertel je alles over acné zodat je weet wat wel en wat niet kan. Ik leg uit wat slecht is en wat juist goed is voor je huid.
- Behandeling: we geven het geheim van de smit natuurlijk niet prijs, maar we zorgen dat je huid weer zuiver wordt.
- Producten voor thuisgebruik. Zonder producten voor thuisgebruik behandel ik NIET. Je poetst je tanden en gaat naar de tandarts. Alleen naar de tandarts gaan houdt echt je tanden niet gezond. Zo is het ook met je huid.

Er wordt mij regelmatig gevraagd of ik ook behandel zonder aanschaf van producten voor thuis: het antwoord is nee. Het resultaat zal nooit goed zijn en daar word ik op afgerekend. 

Wat kost het?

We kijken bij het eerste intakegesprek naar de gradatie van acné, de te gebruiken producten en het behandeltraject. Kosten beginnen bij € 159,00 voor een milde acné, dit bevat een intakegesprek, een behandeling en producten voor thuisgebruik. 
Voor ernstige acné zijn de kosten voor een intake, eerste behandeling en een totaal verzorgingspakket voor thuis € 299,00.

Bij zeer ernstige acné werk ik alleen met een totaalpakket. Dit zijn meerdere behandelingen en alle producten voor thuis voor een langere periode. Je betaalt 1 pakketprijs en bent dan klaar voor 3 tot 6 maanden. 

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Direct! Je huid zal wat rood zijn de eerste dagen maar dat trekt na een aantal dagen al weg. De meesten zijn verbaasd dat hun huid na 1 week al mooi gaaf en hersteld is.

Wanneer ben ik van mijn acné af?

Dat kan niemand zeggen: je hormoonbalans bepaalt wanneer je acné weggaat. We kunnen er samen voor zorgen dat je huid rustig blijft en dat je geen littekens overhoudt aan de acné. Indien je stopt met behandelen en het gebruik van de producten en je hormonen zijn nog niet in orde dan komt de acné gegarandeerd weer terug.

Is het veel werk om mijn huid zelf te verzorgen?

Nee! Iedere ochtend en avond ongeveer 2 minuten. Dus net zolang als je tanden poetsen.
Bij ernstige acné raden we je ook aan om speciale voedingssupplementen te slikken. Dit versterkt het resultaat enorm. Je hoeft geen speciaal dieet te volgen maar we bespreken ook even je voeding.

Werkt het bij iedereen?

Ja. Door alle slechte producten bij drogisterijen en 'halve' behandelingen in veel salons geloven veel mensen er niet meer in dat het opgelost kan worden. Er zijn verschillende soorten acné: de ene vorm is makkelijker te behandelen dan de andere, maar resultaat is er altijd. Bij de één duurt het ooit wat langer dan bij de ander. Onderstaand meisje was wel naar 6 salons geweest! Uiteindelijk is zij helemaal verlost van haar acné en is ze nu een volwassen vrouw die geen last meer heeft van acné.

Wanneer kan ik beginnen met behandelen?

Altijd. Je kunt contact opnemen per mail of telefoon. Zie 'Contact'.

 

In verband met enorme drukte neem ik geen klanten meer aan voor de avonduren. Overdag is er nog wel plek maar ook de late middaguren zijn erg populair, dus zitten ook erg vol.