• Lid van ANBOS

Microneedling

Microneedling is één van de specialiteiten van SKYNS.

Het is een lastige techniek die veel kunde vereist. 

Door middel van een pen met een 12-punts cartridge worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Om de behandeling aangenaam en effectief te maken maken we gebruik van steriele werkstoffen die specifiek per klant wordt samengesteld.

De behandeling wordt toegepast voor het verminderen van lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, couperose, rosacea en contourverstrakking.

De kleine kanaaltjes worden namelijk opgevuld door collageen, een 'lijmvormend eiwit'. Collageen is wat je huid vol maakt. Door het stimuleren van je huid om dit aan te maken krijg je weer een vollere, compactere huid.

Belangrijk is wel dat je gedurende de kuur collageen gaat slikken. Doe je dit niet, dan onttrekt je lichaam het collageen van andere plekken zoals de botten om de kanaaltjes te vullen. Dus om een mooiere huid te creëren ga je roofbouw op andere plekken veroorzaken, dat wil je niet. Collageen slikken is dus een must!

Een kuur van 3 tot 6 keer volstaat om een prachtig resultaat te behalen. De aanmaak van collageen gaat nog door tot een jaar na je laatste behandeling. 
Nadien volstaan 1 à 3 behandelingen per jaar als onderhoud. 

Bij SKYNS maken we geen gebruik van een roller: deze rollers veroorzaken juist veel schade in de huid. Doordat de naaldjes niet loodrecht in de huid komen trekken ze de huid open en bereik je het tegenovergestelde: littkens en veel schade aan de huid dat juist pigmentatie kan veroorzaken.

Voor de behandeling is het raadzaam paracetamol te slikken. 
Na de behandeling is het belangrijk de juiste huidverzorging en een SPF aan te schaffen.
Je begint een maand voor de 1e behandeling met het slikken van collageen (verkrijgbaar in de salon).

Nieuwsgierig? Neem gerust telefonisch contact op voor meer uitleg. 

Hi Yvonne! Mijn eerste indruk; tijd te kort met jou! Bij de eerste handaanraking wist ik ; ik lig bij een vakvrouw in de ‘wolken’ stoel! ???? je greep gaf me direct vertrouwen. Wat ik nu allemaal... lees meer

- Lisette - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Decoded-Skin-Logo
THOCLOR-LOGO-ZWART
LOGO-Biologique Recherche-RVB
Logo-pHformula-transparant
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
iDEALPostNL