• Lid van ANBOS

Impressie salon

SKYNS is 1 januari 1999 opgericht door mij, Yvonne Tel. 'No Nonsense Huidverbetering' is mijn motto. 

De holistische aanpak is typisch voor mijn behandelplan: werken van binnen en buiten aan een gezond en fit lichaam en daaruitvloeiend een prachtige huid. Het één staat niet los van het ander.

Ik heb mijn opleiding gedaan bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heb daarnaast de opleiding MMO-Parfumerie, Nima A en de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd. Dit om alle facetten rondom de huid en de producten tot in finesse te beheersen. Daarnaast heb ik cursussen over voeding en orthomoluculaire suppletie gevolgd.

Regelmatig volg ik congressen in Nederland maar ook heb ik congressen gevolgd in Barcelona en zelfs Las Vegas. Trends volg ik, maar voer ik niet altijd in mijn salon: vaak wil ik eerst de effecten op de lange termijn zien.

Miss Ingrediënt word ik ook wel genoemd door collega's. Ingrediënten bepalen het succes van een behandeling en van een crème voor thuisgebruik. Ik heb niets aan een betaald advies van een blogger of vlogger. Huidverbetering is wetenschap en daar heb je werkstoffen voor nodig en het verwerkingsmechanisme van de huid. Sommigen ingrediënten doen niets omdat er te weinig van het ingrediënt in het product zit, of andere ingrediënten de opname blokkeren.

Voor mij is natuurlijke cosmetica en suppletie (vitamines slikken) de basis. Producten met zuren en vitamines moeten ingezet worden indien een huidfunctie verstoort is of een sterke verandering gewenst is.

Make Up mag het effect van een behandeling nooit teniet doen of zelfs irriterend of verstoppend werken. In de salon verkopen we dan ook enkel een foundation die gecombineerd mag worden met de resurfacings, peelings en microneedling die we in de salon uitvoeren.

In deze tijd van drukte zorg ik ook voor rust en ontspanning tijdens de behandeling: voor mij is dat het nuttige en aangename combineren. 

Op die manier pak je schoonheid optimaal aan: verzorging, rust en tijd voor jezelf dat resulteert in een prachtige huid.

Hele fijne salon. Ze heeft echt verstand van zaken! lees meer

- Linnie - via Google Reviews

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

THOCLOR-LOGO-ZWART
Logo-pHformula-transparant
LOGO-Biologique Recherche-RVB
Decoded-Skin-Logo
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
iDEALPostNL