• NU GRATIS VERZENDEN BOVEN € 50,00 MET DE CODE GRATIS20

Impressie salon

SKYNS is 1 januari 1999 opgericht door mij, Yvonne Tel. 'No Nonsense Huidverbetering' is mijn motto. 

Ik heb mijn opleiding gedaan bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heb daarnaast de opleiding MMO-Parfumerie, Nima A en de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd. Dit om alle facetten rondom de huid en de producten tot in finesse te beheersen. 

Regelmatig volg ik congressen in Nederland maar ook heb ik congressen gevolgd in Barcelona en zelfs Las Vegas. Trends volg ik, maar voer ik niet altijd in mijn salon: vaak wil ik eerst de effecten op de lange termijn zien.

Miss Ingrediënt word ik ook wel genoemd door collega's. Ingrediënten bepalen het succes van een behandeling en van een crème voor thuisgebruik. Ik heb niets aan een betaald advies van een blogger of vlogger. Huidverbetering is wetenschap en daar heb je werkstoffen voor nodig en het verwerkingsmechanisme van de huid. Sommigen ingrediënten doen niets omdat er te weinig van het ingrediënt in het product zit, of andere ingrdiënten de opname blokkeren.

Voor mij is natuurlijke cosmetica en suppletie (vitamines slikken) de basis. Producten met zuren en vitamines moeten ingezet worden indien een huidfunctie verstoort is of een sterke verandering gewenst is.

Make Up mag alleen mineraal zijn wil je een gezonde huid behouden.

In deze tijd van drukte zorg ik ook voor rust en ontspanning tijdens de behandeling: voor mij is dat het nuttig en aangename combineren. 

Op die manier pak je schoonheid optimaal aan: verzorging, rust en tijd voor jezelf.

Wat een kwaliteit en wat een kundig advies al ruim 12,5 jaar klant hier en super tevreden! Is er een betere optie voor je huid.. dan weet Yvonne dit! Heel tevreden. lees meer

- Laura - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Unknown
PH-formula-logo-1000x288
rainpharma-logo
Lovelli
MARC-INBANE-LOGO-2017
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
Unknown-1
iDEALPostNL