• Lid van ANBOS

Over mij

 

SKYNS bestaat 25 jaar!

Ik ben Yvonne, 52 jaar en sinds 1999 eigenaresse van SKYNS. 

Mijn passie voor de huid ontstond door mijn eigen huidaandoening die ik had toen ik jonger was: acné. Heel Nederland was ik doorgereisd voor behandelingen en veel artsen had ik bezocht. Alles met geen of een tijdelijk resultaat of met medicijnen waar mijn huid of lichaam niet gezonder van werd.

Dus op een dag heb ik besloten om, ondanks mijn te hoge vooropleiding, het vak schoonheidsverzorging te gaan leren. En net zoals je leert autorijden als je je rijbewijs hebt, kwam ik er ook achter dat na dat diploma, je eigenlijk nog niet veel weet. De afgelopen 25 jaar heb ik veel nationale en internationale cursussen en congressen gevolgd. Natuurlijk In Nederland, maar ook in Barcelona, Bologna en Las Vegas! Door deze congressen, cursussen en trainingen gedurende 25 jaar mag ik mezelf best een huidexpert noemen.

Ik werk met merken die hun 'roots' in de dermatolgie en biologie hebben. Merken die hun bestaansrecht al bewezen hebben door de resultaten die met de producten geboekt worden.

Ik ben wars van hypes en onhaalbare claims.

Mijn instituut staat dus voor no nonsense en een reëele aanpak, gebaseerd op wetenschap en niet op sprookjes.
Als jij je kunt vinden in die filosofie dan zijn wij een match :-)

Yvonne

 

Zeer professionele behandeling en erg oplettend op problemen mbt de huid oog voor kleine dingen! Bedankt. lees meer

- Laura - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

THOCLOR-LOGO-ZWART
Decoded-Skin-Logo
Logo-pHformula-transparant
DrK-logo-zwart
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
Loveli
iDEALPostNL