• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Over mij

 

 

Ik ben Yvonne, 51 jaar en sinds 1999 eigenaresse van SKYNS. 

Mijn passie voor de huid ontstond uit mijn eigen huidaandoening die ik had toen ik jonger was: acné. Heel Nederland was ik doorgereisd voor behandelingen en veel artsen had ik bezocht. Alles met geen of een tijdelijk resultaat of met medicijnen waar mijn huid of lichaam niet gezonder van werd.

Dus op een dag heb ik besloten om, ondanks mijn te hoge vooropleiding, het vak schoonheidsverzorging te gaan leren. En net zoals je leert autorijden als je je rijbewijs hebt, kwam ik er ook achter dat na dat diploma, je eigenlijk nog niet veel weet. De afgelopen 20 jaar heb ik zoveel nationale en internationale cursussen en congressen gevolgd, dat ik mezelf best een huidexpert mag noemen.

Daarnaast is gezonde voeding mijn passie en vind ik dat ook een natuurlijk onderdeel van een gezond lichaam en dus een gezonde huid. 

Die holistische aanpak van voeding en huidverzorging zorgt voor een mooi en gezond lichaam. 
Ik ben wars van mooie potjes crèmes, onhaalbare claims, eten met pakjes, repen en zakjes en andere 'wonder dingen'.

Mijn instituut staat voor no nonsense en een reëele aanpak, gebaseerd op wetenschap en niet op sprookjes.
Als jij je kunt vinden in die filosofie dan zijn wij een match :-)

Yvonne

 

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd... lees meer

- Miranda - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Loveli
RainPharma
iDEALPostNL