• €6,95 verzendkosten, boven €50,- GRATIS verzenden met de code 'GRATIS'

Merken

 

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

 

THE TIDES | WELLNESS

The Tides | Wellness laat je meevoeren op de getijden.
Onthaasten en je lichaam 'voeden' met rust, ontspanning door middel van producten met zeezout, magnesium en de mooste botanische ingrediënten is hun missie.

i.am.klean

i.am.klean maakt minerale make up die gezond is voor je huid. Het is een huidverbeterende, niet verstoppende make uplijn. Ideaal voor mensen met huidproblemen zoals acné en rosacea maar zeker ook voor diegene die geen huidproblemen wenst. Reguliere make up merken gebruiken talk en dat werkt verstoppend en uitdregens. Mineralen doen dit niet. Sterker nog: ze verbeteren de algehele huidconditie. Daarnaast krijg je met minerale make up ook een veel natuurlijke look. Talk werkt erg 'plamurend' en ziet alsof je gecaked bent. Met minerale make up ziet het eruit als of je niets draagt. 

i.am.klean i am klean minerale make up

 

 

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

 

HURRAW!

Hurraw! Maakt puur natuur lipbalms die niet verslavend werken. Al zijn ze wel verslavend goed en lekker! Ze zijn ook nog eens betaalbaar, verkrijgbaar met tintje en zonder en de perfecte vervanger voor de slechte lipbalms zoals Labello en Purol.

DR. K DERMAL HEALTH

 

Dr. K Dermal Health staat voor een prebiotische aanpak van huidproblemen.

Indien je huidflora (huidbioom) goed is worden huidproblemen vanzelf minder. De aanpak is simpel en wetenschappelijk onderbouwd. De producten bevatten prebiotica met een probiotisch effect. Acné, pigmentatie, eczeem en veroudering worden bij de bron aangepakt.

www.drkdermalhealth.com

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

 

 

 

Wat een kwaliteit en wat een kundig advies al ruim 12,5 jaar klant hier en super tevreden! Is er een betere optie voor je huid.. dan weet Yvonne dit! Heel tevreden. lees meer

- Laura - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
Thoclor
Hurraw
Loveli
I AM KLEAN
iDEALPostNL