Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Merken

 

PH FORMULA

pH Formula is de eerste farma-cosmeceutical productlijn die het reslutaat is van een nieuwe combinatie tussen cosmeceuticals en medische voorschriften.

Het pH formula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing. De werking van gecontroleerde chemische resurfacing is totaal anders dan klassieke chemische peelings. Normale peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling, terwijl gecontroleerde resurfacing op een actieve manier de celaanmaak stimuleert in de diverse huidlagen en waarbij vervelling en irritatie wordt verminderd. 

Een pH Formula behandeling is het paradepaardje van SKYNS. SKYNS is ook de enige salon in Helmond die de peelings mag uitvoeren. 

De pHformula Resurfacing Treatments richten zich op de volgende huidcondities:
ACNE
ANTI AGING
PIGMENTATIE
ROSACEA / GEVOELIGE HUID

Voor de behandeling dien je de huid 2 weken voor te bereiden met een Pre- en Post Kit. De producten uit deze kit gebruik je ook na de behandeling.

http://www.ph-formula.nl

pH formula

 

ABSOLUTION

Absolution is een Frans merk ontworpen door Isabel Caron. Absolution is een natuurlijk, biologisch merk met ECO certificering. Absolution haalt de kracht van huidverbetering uit de natuur. Abolsution is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen met een gevoelige, reactieve huid. En natuurlijk voor de mensen die een 'groene levensstijl' nastreven. Absolution bevat dus geen gifstoffen, parabenen en onnatuurlijke stoffen. De huidverbetering die daarmee bereikt wordt is verbluffend. Omdat de huid de stoffen als huideigen ervaart neemt de huid de stoffen makkelijk op. Daardoor wordt huidverbetering bereikt: de huid gaat weer glanzen, problemen vervagen en de huid wordt weerbaarder en sterker.

www.absolutioncosmetics.nl 

 

 

JANE IREDALE

Foundation Jane Iredale 

 

 

Jane Iredale is een natuurlijke make-up lijn op basis van natuurlijke mineralen. Make-up die de huid verbetert, kalmeert en laat ademen. Een logische stap na de producten van pHformula, Absolution en Dermalogica. Jane Iredale's signatuur is natuurlijke kleuren die je persoonlijke schoonheid laat stralen. Jane Iredale is vrij van verstoppende talk, minerale olie, parfum en kleurstoffen.

www.janeiredale.com 

 

LAVIESAGE

Laviesage is een supplementenmerk van Nederlandse bodem. Nutricosmetics op het hoogste niveau. Als ondersteuning bij acné, gezondheid, anti-aging en bij intensieve collageenstimulerende behandelingen.

Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

* HACCP, FSSC 22000 en Skal Biocontrole.

 

MARC INBANE

De nummer 1 in selftanning. Geen 'worteltjes-bruin', maar een mooie diepe bruintint. De intensiteit bepaal jezelf door het aantal lagen dat je aanbrengt. De slogan van SKYNS is altijd: Bruin komt van Marc Inbane, niet van de zonnebank!

www.marcinbane.com

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

 

 

Bij SKYNS worden ook bijzonder geuren verkocht: steeds meer mensen vanuit heel Nederland weten de salon te vinden voor een geurreis en de collectie wordt steeds groter. Veel mannen en vrouwen zijn de synthetische geuren uit de normale parfumerie een beetje beu: iedereen ruikt hetzelfde. Daarnaast zijn de geuren vaak 'overpriced': veel geld voor een synthetische geur veroorzaakt door een miljoenencampagne. In de zoektocht naar unieke, bijzondere geuren komen steeds meer mensen uit bij kleine huizen uit de hele wereld. Geuren die met passie en vakmanschap gemaakt worden met oeroude natuurlijk ingrediënten zoals Oud: een ingrediënt afkomstig van Agarwood. Bijzondere ingrediënten zoals leer en cocos. Zoals veel bloggers, fashionista's en modekenners op zoek gaan naar aparte kleding uit Scandinavië, zijn zij ook op zoek naar parfums die hun uniciteit onderstreept. Als je een geurreis ondergaat bij SKYNS weet je precies wat zij bedoelen!

 

NOBILE 1942

Nobile1942 is een geurenlijn die vakmanschap uitstraalt: één voor één unieke pareltjes. De één noemt de geuren klassiek, de ander noemt ze vintage. La Danza delle Libellule is door veel parfumeurs geroemd!

www.nobile1942.it

OFFICINA DELLE ESSENZE

De parfums van Officina delle Essenze zijn te verdelen in 2 lijnen: Caldo is warm, tropisch, orientaals. Puro is fris, helder en zacht. Bijzonder en toch toegankelijk. Ontzetttend populair onder parfumliefhebbers. 

PROFUMI DEL FORTE

Achter de Toscaanse heuvels bevindt zich de luxe en legendarische badplaats Forte dei Marmi, vernoemd naar het spierwitte marmer dat vlakbij wordt gewonnen en tevens de geboorteplaats van Enzo Torre. Toscane, een van de bekendste streken, beslaat ongeveer een dertiende van Italië. De verschillende landschappen en de olfactorische rijkheden diende het atelier voor de geurencollectie van Profumi del Forte. Zo zijn Forte by Night Black en White geïnspireerd op de romantische avonden op de boulevard van Forte dei Marmi.

BOTTEGA PROFUMERA

Als tiener speelde Maurizio Lembo al met de buitengewone geuren uit zijn vaders parfumerie. Geuren zijn  een vanzelfsprekende metgezel in zijn leven geworden. De geuren van dit kleine parfumatelier zijn dan ook puur en doen je gelijk denken aan het leven in Italië.

NEJMA

Alle parfums van Nejma bevatten het kostbare ingrediënt Oud. Geuren voor gevorderen. Voor de échte parfumkenner. 

ACCA KAPPA

Opgericht in 1869 is Acca Kappa één van de oudste cosmeticafabrikanten ter wereld. Het is nog steeds een familiebedrijf waar ambacht en kwaliteit zorgt voor de mooiste douche- en scheerproducten. Heerlijk geurend, uniek en betaalbaar.

 

 

DERMALOGICA

Dermalogica is huidverzorging: het bevat ingrediënten veelal op plantaardige basis, zonder kleur- en geurstoffen, minerale oliën en harde alcoholen. Dermalogica maakt daarnaast ook gebruik van Peptides en andere innovatieve ingrediënten om de huidcondtitie te verbeteren en de structuur te verfijnen. Dermalogica gebruikt echter wel chemische stofjes. Dit kan voor de één geen probleem zijn, een andere huid accepteert het niet.

 

WAAR STAAT SKYNS VOOR?

Zowel de producten van pH Formula, Absolution als van Dermalogica zitten allemaal in hygiënische verpakkingen. Hierdoor kan de concentratie conserveringsmiddellen laag zijn waardoor er meer 'ruimte' is voor werkstoffen. Ook zijn de conserveringsmiddelen veelal of alleen op natuurlijke basis. De kans op irriaties is daarom klein. De producten bevatten geen minerale olie, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn niet op dieren getest.
pH Formula, Absolution en Dermalogica eist van haar specialisten dat zij op regelmatige basis trainingen en bijscholingen volgen.