Boek online
Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Merken

 

PH FORMULA

pH Formula is de eerste farma-cosmeceutical productlijn die het reslutaat is van een nieuwe combinatie tussen cosmeceuticals en medische voorschriften.

Het pH formula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing. De werking van gecontroleerde chemische resurfacing is totaal anders dan klassieke chemische peelings. Normale peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling, terwijl gecontroleerde resurfacing op een actieve manier de celaanmaak stimuleert in de diverse huidlagen en waarbij vervelling en irritatie wordt verminderd. 

Een pH Formula behandeling is het paradepaardje van SKYNS. SKYNS is ook de enige salon in Helmond die de peelings mag uitvoeren. 

De pHformula Resurfacing Treatments richten zich op de volgende huidcondities:
ACNE
ANTI AGING
PIGMENTATIE
ROSACEA / GEVOELIGE HUID

Voor de behandeling dien je de huid 2 weken voor te bereiden met een Pre- en Post Kit. De producten uit deze kit gebruik je ook na de behandeling.

http://www.ph-formula.nl

pH formula

 

MELINE

MeLine is de eerste lijn ter wereld die epidermale en dermale pigmentatie succesvol aan kan pakken.
Er zijn behandelingen voor het hele gelaat of de handen of een speciale 'spot' treatment: een behandeling voor 1 specifieke plek.

Het is niet mogelijk om moedervlekken of sproeten te behandelen. Enkel ouderdomsvlekken en pigmentatie na huidtrauma.

MeLine Pigmentatie

ABSOLUTION

Absolution is een Frans merk ontworpen door Isabel Caron. Absolution is een natuurlijk, biologisch merk met ECO certificering. Absolution haalt de kracht van huidverbetering uit de natuur. Abolsution is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen met een gevoelige, reactieve huid. En natuurlijk voor de mensen die een 'groene levensstijl' nastreven. Absolution bevat dus geen gifstoffen, parabenen en onnatuurlijke stoffen. De huidverbetering die daarmee bereikt wordt is verbluffend. Omdat de huid de stoffen als huideigen ervaart neemt de huid de stoffen makkelijk op. Daardoor wordt huidverbetering bereikt: de huid gaat weer glanzen, problemen vervagen en de huid wordt weerbaarder en sterker.

www.absolutioncosmetics.nl 

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

www.rainpharma.com

 

JANE IREDALE

Foundation Jane Iredale 

 

 

Jane Iredale is een natuurlijke make-up lijn op basis van natuurlijke mineralen. Make-up die de huid verbetert, kalmeert en laat ademen. Een logische stap na de producten van pHformula, Absolution en Dermalogica. Jane Iredale's signatuur is natuurlijke kleuren die je persoonlijke schoonheid laat stralen. Jane Iredale is vrij van verstoppende talk, minerale olie, parfum en kleurstoffen.

www.janeiredale.com 

 

LAVIESAGE

Laviesage is een supplementenmerk van Nederlandse bodem. Nutricosmetics op het hoogste niveau. Als ondersteuning bij acné, gezondheid, anti-aging en bij intensieve collageenstimulerende behandelingen.

Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

* HACCP, FSSC 22000 en Skal Biocontrole.

 

MARC INBANE

De nummer 1 in selftanning. Geen 'worteltjes-bruin', maar een mooie diepe bruintint. De intensiteit bepaal jezelf door het aantal lagen dat je aanbrengt. De slogan van SKYNS is altijd: Bruin komt van Marc Inbane, niet van de zonnebank!

www.marcinbane.com

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

WAAR STAAT SKYNS VOOR?

Zowel de producten van pH Formula, Absolution als van MeLine zitten allemaal in hygiënische verpakkingen. Hierdoor kan de concentratie conserveringsmiddellen laag zijn waardoor er meer 'ruimte' is voor werkstoffen. Ook zijn de conserveringsmiddelen veelal of alleen op natuurlijke basis. De kans op irriaties is daarom klein. De producten bevatten geen minerale olie, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn niet op dieren getest.
pH Formula, Absolution en MeLine eist van haar specialisten dat zij op regelmatige basis trainingen en bijscholingen volgen.