• €6,95 verzendkosten, boven €75,- GRATIS verzenden met de code 'GRATIS'

Merken

 

PH FORMULA

pHformula is de eerste farma-cosmeceutical productlijn die het reslutaat is van een nieuwe combinatie tussen cosmeceuticals en medische voorschriften.

Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing. De werking van gecontroleerde chemische resurfacing is totaal anders dan klassieke chemische peelings. Normale peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling, terwijl gecontroleerde resurfacing op een actieve manier de celaanmaak stimuleert in de diverse huidlagen en waarbij vervelling en irritatie wordt verminderd. 

Een pHformula behandeling is het paradepaardje van SKYNS. SKYNS is ook de enige salon in Helmond die de peelings mag uitvoeren. 

De pHformula Resurfacing Treatments richten zich op de volgende huidcondities:
ACNE
ANTI AGING
PIGMENTATIE
ROSACEA / GEVOELIGE HUID

Voor de behandeling dien je de huid 2 weken voor te bereiden met een Pre- en Post Kit. De producten uit deze kit gebruik je ook na de behandeling.

http://www.ph-formula.nl

pH formula

 

MELINE

MeLine is de eerste lijn ter wereld die epidermale en dermale pigmentatie succesvol aan kan pakken.
Er zijn behandelingen voor het hele gelaat of de handen of een speciale 'spot' treatment: een behandeling voor 1 specifieke plek.

Het is niet mogelijk om moedervlekken of sproeten te behandelen. Enkel ouderdomsvlekken en pigmentatie na huidtrauma.

www.melineskin.com

MeLine Pigmentatie

 

DR. K DERMAL HEALTH

 

Dr. K Dermal Health staat voor een prebiotische aanpak van huidproblemen.

Indien je huidflora (huidbioom) goed is worden huidproblemen vanzelf minder. De aanpak is simpel en wetenschappelijk onderbouwd. De producten bevatten prebiotica met een probiotisch effect. Acné, pigmentatie, eczeem en veroudering worden bij de bron aangepakt.

www.drkdermalhealth.com

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

www.rainpharma.com

SKIN by DINGS

Belgisch, clean, koraalvriendelijk en fun: de zonbescherming van Skin by Dings.

Sun is fun, haar schadelijke stralen zijn dat niet. Je huid beschermen (doorsnee) ook niet,

maar dat wil zonbeschermingsmerk Skin by Dings veranderen. Met multifunctionele producten die je met plezier smeert/sprayt. 

 

De Skin by Dings filosofie? Dagelijkse zonbescherming is de basis van elke beautyroutine. Anti-agingproducten smeren heeft geen enkele zin als je je niet beschermt tegen de zon.Vier hoogkwalitatieve producten die je graag gebruikt, zowel dagelijks als op het strand. Dus géén witte waas, plakkerig gevoel of moeilijk smeerbare lijmtextuur. Wél antiagingbestanddelen (lycopeen, bio-peptiden), hydraterende ingrediënten (hyaluronzuur, squalaan, jojobazaadolie, arginine) en veilige zonnefilters die goed door de huid verdragen worden. De formules bestaan voor 80% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn hypoallergeen, niet-comedogeen (ze verstoppen de huid niet)  en dermatologisch getest.

www.skinbydings.com

InClinic

InClinic maakt minerale make up die gevoed is met vitamines en peptides. Het is een huidverbeterende, niet verstoppende make uplijn en heeft een certificaat van de Koninklijke Universiteit in Leuven. 

www.inclinic.com.au

InClinin Mineral Make Up Helmond

MARC INBANE

De nummer 1 in selftanning. Geen 'worteltjes-bruin', maar een mooie diepe bruintint. De intensiteit bepaal jezelf door het aantal lagen dat je aanbrengt. De slogan van SKYNS is altijd: Bruin komt van Marc Inbane, niet van de zonnebank!

www.marcinbane.com

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

www.loveli.care

 

HURRAW!

Hurraw! Maakt puur natuur lipbalms die niet verslavend werken. Al zijn ze wel verslavend goed en lekker! Ze zijn ook nog eens betaalbaar, verkrijgbaar met tintje en zonder en de perfecte vervanger voor de slechte lipbalms zoals Labello en Purol.

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

WAAR STAAT SKYNS VOOR?

De producten die bij SKYNS verkocht worden zitten allemaal in hygiënische verpakkingen. Hierdoor kan de concentratie conserveringsmiddelen laag zijn waardoor er meer 'ruimte' is voor werkstoffen. Ook zijn de conserveringsmiddelen veelal of alleen op natuurlijke basis. De kans op irriaties is daarom klein. De producten bevatten geen minerale olie, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn niet op dieren getest.
pHformula, RainPharma en MeLine eist van haar specialisten dat zij op regelmatige basis trainingen en bijscholingen volgen. 

 

 

Yvonne is zeer professioneel, gezellig en resultaatgericht! Voelt als een warm bad. lees meer

- Vivienne - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

ME LINE
RainPharma
pHformula
Go Keto
Thoclor
Callowfit
I AM KLEAN
Loveli
Unknown
Marc Inbane
Hurraw
iDEALPostNL