• Gratis bezorging vanaf 65,-

Merken

 

PH FORMULA

pH Formula is de eerste farma-cosmeceutical productlijn die het reslutaat is van een nieuwe combinatie tussen cosmeceuticals en medische voorschriften.

Het pH formula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing. De werking van gecontroleerde chemische resurfacing is totaal anders dan klassieke chemische peelings. Normale peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling, terwijl gecontroleerde resurfacing op een actieve manier de celaanmaak stimuleert in de diverse huidlagen en waarbij vervelling en irritatie wordt verminderd. 

Een pH Formula behandeling is het paradepaardje van SKYNS. SKYNS is ook de enige salon in Helmond die de peelings mag uitvoeren. 

De pHformula Resurfacing Treatments richten zich op de volgende huidcondities:
ACNE
ANTI AGING
PIGMENTATIE
ROSACEA / GEVOELIGE HUID

Voor de behandeling dien je de huid 2 weken voor te bereiden met een Pre- en Post Kit. De producten uit deze kit gebruik je ook na de behandeling.

http://www.ph-formula.nl

pH formula

 

MELINE

MeLine is de eerste lijn ter wereld die epidermale en dermale pigmentatie succesvol aan kan pakken.
Er zijn behandelingen voor het hele gelaat of de handen of een speciale 'spot' treatment: een behandeling voor 1 specifieke plek.

Het is niet mogelijk om moedervlekken of sproeten te behandelen. Enkel ouderdomsvlekken en pigmentatie na huidtrauma.

MeLine Pigmentatie

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

www.rainpharma.com

 

JANE IREDALE

Foundation Jane Iredale 

 

 

Jane Iredale is een natuurlijke make-up lijn op basis van natuurlijke mineralen. Make-up die de huid verbetert, kalmeert en laat ademen. Een logische stap na de producten van pHformula, MeLine en RainPharma. Jane Iredale's signatuur is natuurlijke kleuren die je persoonlijke schoonheid laat stralen. Jane Iredale is vrij van verstoppende talk, minerale olie, parfum en kleurstoffen.

www.janeiredale.com 

 

MARC INBANE

De nummer 1 in selftanning. Geen 'worteltjes-bruin', maar een mooie diepe bruintint. De intensiteit bepaal jezelf door het aantal lagen dat je aanbrengt. De slogan van SKYNS is altijd: Bruin komt van Marc Inbane, niet van de zonnebank!

www.marcinbane.com

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

www.loveli.care

 

HURRAW!

Hurraw! Maakt puur natuur lipbalms die niet verslavend werken. Al zijn ze wel verslavend goed en lekker! Ze zijn ook nog eens betaalbaar, verkrijgbaar met tintje en zonder en de perfecte vervanger voor de slechte lipbalms zoals Labello en Purol.

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

WAAR STAAT SKYNS VOOR?

Zowel de producten van pH Formula, RainPharma als van MeLine zitten allemaal in hygiënische verpakkingen. Hierdoor kan de concentratie conserveringsmiddelen laag zijn waardoor er meer 'ruimte' is voor werkstoffen. Ook zijn de conserveringsmiddelen veelal of alleen op natuurlijke basis. De kans op irriaties is daarom klein. De producten bevatten geen minerale olie, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn niet op dieren getest.
pH Formula, RainPharma en MeLine eist van haar specialisten dat zij op regelmatige basis trainingen en bijscholingen volgen. 

 

 

Yvonne is zeer professioneel, gezellig en resultaatgericht! Voelt als een warm bad. lees meer

- Vivienne - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Lovelli
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
rainpharma-logo
Jane Iredale
MARC-INBANE-LOGO-2017
iDEALPostNL