• Lid van ANBOS

Merken

 

phformula

pHformula is het paradepaardje van SKYNS. In tegenstelling tot andere merken verandert pHformula werkelijk de huid. Normale peelings halen enkel een laagje weg van de huid maar veranderen niets aan de gezondheid op celniveau. Een resurfacing van pHformula verandert de huid daadwerkelijk door het unieke PH-DVC complex. 

Dit complex brengt werkstoffen in de cel waar het de cel daadwerkelijk gezonder maakt.

Cosmecuticals next level dus. Daarom zijn het geen peelings maar resurfacings.

 

Biologique Recherche paris

50 jaar is Biologique Recherche ontstaan uit de unieke visie en passie van Josette en Yvan Allouche. Oorspronkelijk ontwikkelden zij in hun laboratorium de beste product formules. Al snel ontwikkelde de Biologique Recherche Methode zich tot een klinische benadering van huidverzorging met verbluffend effectieve resultaten en behandelingen.

De Methode Biologique Recherche gaat ervan uit dat jouw huid vele wisselende stadia in huidconditie kent. Door de jaren heen en zelfs per dag is de huid onderhevig aan veranderingen. Factoren als hygiëne, leeftijd, DNA, stress en hormoonhuishouding hebben allemaal hun invloed op jouw huid. Daarnaast hebben externe factoren invloed zoals klimaat, temperatuur, luchtvervuiling en airconditioning. Daarom wordt elke Biologique Recherche behandeling voorafgegaan door een uitgebreide huiddiagnose met behulp van metingen door het Skin Instant Lab. De analyse van de resultaten hiervan worden door de Biologique ons vertaald in een op maat gemaakte behandeling, geschikt voor jouw huidconditie.

De producten van Biologique Recherche kenmerken zich door een aantal specifieke eigenschappen:

❁ Hoge concentraties van botanische, biologische en marine (algen) ingrediënten
❁ Afwezigheid van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en minerale oliën voor maximale werkzaamheid van ingrediënten en het voorkomen van allergische reacties
❁ Hoge kwaliteit van gebruikte ingrediënten
❁ Vermijding van hitte tijdens productieproces waardoor de werkzaamheid van ingrediënten behouden blijft

 

 

Meline

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie.

 

 

Decoded skin

 

De perfect foudndation bestaat! Niet té dekkend, zodat je er 'gecaked' uitziet, maar dekkend genoeg om een mooie egaliserende werking te krijgen. De foundation van Decoded is geschikt om na een intensieve peeling of microneedling te gebruiken en daarom vind je deze ook bij SKYNS. Daarnaast is het een huidverbeterende en verzorgende foundation en draagt deze dus ook nog bij aan jouw mooiere huid. 

 

                                                                          

 

 

Heel fijn, relaxed goede uitleg over de producten! lees meer

- Astrid S - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Logo-pHformula-transparant
LOGO-Biologique Recherche-RVB
Decoded-Skin-Logo
THOCLOR-LOGO-ZWART
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
iDEALPostNL