• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Merken

 

phformula

pHformula is het paradepaardje van SKYNS. In tegenstelling tot andere merken verandert pHformula werkelijk de huid. Normale peelings halen enkel een laagje weg van de huid maar veranderen niets aan de gezondheid op celniveau. Een resurfacing van pHformula verandert de huid daadwerkelijk door het unieke PH-DVC complex. 

Dit complex brengt werkstoffen in de cel waar het de cel daadwerkelijk gezonder maakt.

Cosmecuticals next level dus. Daarom zijn het geen peelings maar resurfacings.

 

Meline

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie.

 

 

Decoded skin

 

De perfect foudndation bestaat! Niet té dekkend, zodat je er 'gecaked' uitziet, maar dekkend genoeg om een mooie egaliserende werking te krijgen. De foundation van Decoded is geschikt om na een intensieve peeling of microneedling te gebruiken en daarom vind je deze ook bij SKYNS. Daarnaast is het een huidverbeterende en verzorgende foundation en draagt deze dus ook nog bij aan jouw mooiere huid. 

 

                                                                          

 

Loveli

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

 

Lycon wax

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

 

 

 

Heerlijke massage, aandachtig luisteren en geven van uitgebreid advies, ruim de tijd genomen voor behandeling, geen volgende klant staat al te wachten, kan aanbevolen producten gelijk of op korte termijn... lees meer

- A - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Decoded-Skin-Logo
Logo-pHformula-transparant
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
DrK-logo-zwart
THOCLOR-LOGO-ZWART
Loveli
iDEALPostNL