• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Merken

 

pHformula

pHformula is het paradepaardje van SKYNS. In tegenstelling tot andere merken verandert pHformula werkelijk de huid. Normale peelings halen enkel een laagje weg van de huid maar veranderen niets aan de gezondheid op celniveau. Een resurfacing van pHformula verandert de huid daadwerkelijk door het unieke PH-DVC complex. 

Dit complex brengt werkstoffen in de cel waar het de cel daadwerkelijk gezonder maakt.

Cosmecuticals next level dus. Daarom zijn het geen peelings maar resurfacings.

 

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

 

i.am.klean

i.am.klean maakt minerale make up die gezond is voor je huid. Het is een huidverbeterende, niet verstoppende make uplijn. Ideaal voor mensen met huidproblemen zoals acné en rosacea maar zeker ook voor diegene die geen huidproblemen wenst. Reguliere make up merken gebruiken talk en dat werkt verstoppend en uitdregens. Mineralen doen dit niet. Sterker nog: ze verbeteren de algehele huidconditie. Daarnaast krijg je met minerale make up ook een veel natuurlijke look. Talk werkt erg 'plamurend' en ziet alsof je gecaked bent. Met minerale make up ziet het eruit als of je niets draagt. 

i.am.klean i am klean minerale make up

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

 

DR. K DERMAL HEALTH

 

Dr. K Dermal Health staat voor een prebiotische aanpak van huidproblemen.

Indien je huidflora (huidbioom) goed is worden huidproblemen vanzelf minder. De aanpak is simpel en wetenschappelijk onderbouwd. De producten bevatten prebiotica met een probiotisch effect. Acné, pigmentatie, eczeem en veroudering worden bij de bron aangepakt.

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

 

 

 

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd... lees meer

- Miranda - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
Thoclor
I AM KLEAN
Loveli
iDEALPostNL