Merken

NUORI

Als het gaat om het maximaliseren van de werkzaamheid en zuiverheid, gaat er niets boven versheid. Niets.

Daarom is alles wat NUORI doet - van onze zoektocht naar de beste natuurlijke ingrediënten tot onze productie in kleine series - gericht op het leveren van vers gemengde, pure producten op het toppunt van hun kracht.

WAAROM VERS?

Tegenwoordig zijn de meeste cosmetische producten zo geformuleerd dat ze minstens 30 maanden meegaan, dat wil zeggen 2,5 jaar of langer. Dit is logisch als je je alleen richt op het optimaliseren van de bedrijfsresultaten, maar niet als je focus op productprestaties ligt.

Bij NUORI zijn ze getraind om te geloven dat langer beter is, houdbaarheidsdata slecht zijn en dat producten voor altijd moeten meegaan. Talrijke onderzoeken hebben echter aangetoond dat veelgebruikte actieve stoffen, zoals vitamines en peptiden, instabiel zijn in cosmetische formuleringen. Binnen een paar maanden beginnen ze hun heilzame eigenschappen te verliezen. 

Dat verandert nu.
WAAROM vers?
HET VERSCHIL VAN NUORI

Alle NUORI-formules zijn ontwikkeld om zichtbare resultaten te leveren met alleen de beste natuurlijke ingrediënten en de nieuwste generatie biologisch ontwikkelde actieve stoffen. Onze producten worden elke 10 tot 12 weken vers in kleine batches gemengd in onze professionele productiefaciliteiten en onmiddellijk geleverd aan onze winkels over de hele wereld.

NUORI's vers gemengde formules zijn uniek op twee verschillende manieren:

1
Ze leveren 100% werkzaamheid. Omdat we altijd de beste actieve ingrediënten kiezen die de natuurwetenschap te bieden heeft, en omdat onze formules niet verzwakt worden door tijdsgebonden uitsplitsing van ingrediënten.

2
Ze zijn extreem puur - 100% vrij van synthetische conserveermiddelen, stabilisatoren en andere additieven die normaal worden gebruikt om schoonheidsproducten te stabiliseren en de houdbaarheid te verlengen.

Lees meer over onze ingrediënten.

Versheid definieert NUOR's bestaansreden en legt de lat voor alle aspecten van het NUORI-concept. Maar daar stoppen zw niet. Ze ontwikkelen ook intelligente formules met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. En ze beschermen de integriteit van deze formules door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit verpakkingen en door alle producten te voorzien van duidelijke batchnummers en vervaldata.

Welkom bij een heroverweging van verse natuurlijke schoonheid in de cosmetica wereld!

FORMULERINGEN

Elke formule die ze ontwikkelen, begint met twee vragen:

Welke zichtbare en blijvende resultaten willen we bereiken? Wat voor soort zintuiglijk genot willen we bieden?

Vervolgens identificeren ze de beste natuurlijke actieve ingrediënten met gedocumenteerde werkzaamheid en veiligheid waarmee ze deze resultaten kunnen produceren. Afgewerkte formules worden vervolgens grondig getest op werkzaamheid, zuiverheid en veiligheid volgens de strenge cosmetica-voorschriften van de Europese Unie. Ze voeren ook aanvullende tests uit wanneer dit vereist is door andere nationale regelgevende instanties, bijvoorbeeld de FDA in de VS. Het kost ons normaal gesproken meer dan 1 jaar om een ​​nieuwe formule van idee tot afgewerkt product te ontwikkelen.

Je snapt nu waarom NUORI bij SKYNS verkrijgbaar is.

 

RAINPHARMA

RainPharma Helmond Nederland

Made in Belgium en puur natuur. Huidverzorging, lichaamsverzorging, aromatherapie, huisparfums. RainPharma heeft het allemaal en alles is 100% natuurlijk. Het is gezond voor mens en milieu maar vooral heerlijk in gebruik. Je tovert je badkamer met RainPharma om in een Spa en het leuke is... RainPharma is heel betaalbaar. Een eerlijk product dus!

 

i.am.klean

i.am.klean maakt minerale make up die gezond is voor je huid. Het is een huidverbeterende, niet verstoppende make uplijn. Ideaal voor mensen met huidproblemen zoals acné en rosacea maar zeker ook voor diegene die geen huidproblemen wenst. Reguliere make up merken gebruiken talk en dat werkt verstoppend en uitdregens. Mineralen doen dit niet. Sterker nog: ze verbeteren de algehele huidconditie. Daarnaast krijg je met minerale make up ook een veel natuurlijke look. Talk werkt erg 'plamurend' en ziet alsof je gecaked bent. Met minerale make up ziet het eruit als of je niets draagt. 

i.am.klean i am klean minerale make up

 

 

 

LOVELI

Loveli is bekend van de volledig natuurlijke deo's zonder aluminium. 
Waar veel natuurlijke deo's je in de steek laten, is dit de beste deo ever! Iedereen zegt het: het evenaart zelfs de deo's mét aluminium niet. Gek hè?! Dit komt door het superingrediënt zuiveringszout.

 

DR. K DERMAL HEALTH

 

Dr. K Dermal Health staat voor een prebiotische aanpak van huidproblemen.

Indien je huidflora (huidbioom) goed is worden huidproblemen vanzelf minder. De aanpak is simpel en wetenschappelijk onderbouwd. De producten bevatten prebiotica met een probiotisch effect. Acné, pigmentatie, eczeem en veroudering worden bij de bron aangepakt.

pHformula

Cosmecuticals next level. Geen Peelings maar resurfacings. Een behandeling die niet alleen celvernieuwend werkt maar ook tegelijkertijd belangrijke werkstoffen in de huid brengt. Resultaat: een daadwerkelijk gezondere en mooiere huid omdat de huidcellen van binnenuit gezonder zijn gemaakt.

 

LYCON WAX

De beste en mooiste manier van waxen. Waxen kan al vanaf 1mm en we hebben 4 soorten wax. Voor elk huidtype en elke behandeling is er een wax. Geen 'double dip' bij ons: we gebruiken voor elke (!) applicatie een nieuwe houten spatel. Hygiëne is één van onze speerpunten!

  

 

 

 

R. en ik zijn zo super blij en tevreden met het resultaat van onze wenkbrauwen. En vooral ook de uitleg en adviezen qua huidverzorging en make-up. Dank je wel yvonne lees meer

- A - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
I AM KLEAN
Loveli
Thoclor
iDEALPostNL