Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Reviews

Yvonne is een echte professional! De eerste na vele schoonheidsspecialisten die mijn huid echt uitreinigt en ervoor heeft gezorgd dat mijn huid weer rustig is. Een behandeling bij Skyns is niet alleen pure noodzaak voor de huid maar bovendien ook erg gezellig en ontspannend!

- Ellen - via Facebook

Ik heb heel lang gezocht naar een fijn adresje voor mijn waxafspraken. Die heb ik vandaag gevonden! Yvonne was ontzettend vriendelijk en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ze is uiterst professioneel en heeft veel kennis in huis. Ze heeft er sinds vandaag een nieuwe vaste klant bij! Ik ben helemaal gelukkig .
- Tahnee - via Facebook

Yvonne is zeer professioneel, gezellig en resultaatgericht! Voelt als een warm bad.
- Vivienne - via Facebook

Als ik bij Yvonne ben is het altijd een relax momentje voor mij. Ze neemt echt de tijd voor me. Ze is een echte specialist met alle kennis van haar vak en gebruikt de beste producten. Ik ben zeer tevreden over haar en kom graag om de 4-6 weken weer bij haar terug.
- Mayke - via Google Reviews

Hele fijne salon. Ze heeft echt verstand van zaken!
- Linnie - via Google Reviews

Mooie salon met prettige ambiance. Yvonne is vakkundig en bekijkt samen met je hoe je je huid mooi en gezond kunt houden.
- Suzanne - via Treatwell

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd voor mezelf. Ik ben heerlijk relaxed en mijn huid is prachtig. De salon is zo mooi, dit verwacht je in het Gooi, niet in Helmond!
- Miranda - via Treatwell

Eindelijk iemand die me van mijn acne verlost heeft met een redelijk behandelplan. Jij gebruikt dezelfde producten als de vorige salon waar ik kwam maar die kregen het niet voor elkaar. Jij legt alles goed uit en zegt goed wat ik moet doen. Wat heb ik me voor de gek laten houden door die andere salon. Nu kom ik nog eens in de 8 weken en blijft het mooi. 
- Lieke - via Salonized

Mijn maandelijkse uitje. Fijn, gezellig en nooit gehaast. Zou het niet kunnen missen.
- Mevr. P - via Salonized