• NU GRATIS VERZENDEN BOVEN € 50,00 MET DE CODE GRATIS20

Reviews

Yvonne is een echte professional! De eerste na vele schoonheidsspecialisten die mijn huid echt uitreinigt en ervoor heeft gezorgd dat mijn huid weer rustig is. Een behandeling bij Skyns is niet alleen pure noodzaak voor de huid maar bovendien ook erg gezellig en ontspannend!

- Ellen - via Facebook

Ik heb heel lang gezocht naar een fijn adresje voor mijn waxafspraken. Die heb ik vandaag gevonden! Yvonne was ontzettend vriendelijk en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ze is uiterst professioneel en heeft veel kennis in huis. Ze heeft er sinds vandaag een nieuwe vaste klant bij! Ik ben helemaal gelukkig.

- Tahnee - via Facebook

Yvonne is zeer professioneel, gezellig en resultaatgericht! Voelt als een warm bad.

- Vivienne - via Facebook

Als ik bij Yvonne ben is het altijd een relax momentje voor mij. Ze neemt echt de tijd voor me. Ze is een echte specialist met alle kennis van haar vak en gebruikt de beste producten. Ik ben zeer tevreden over haar en kom graag om de 4-6 weken weer bij haar terug.

- Mayke - via Google Reviews

Hele fijne salon. Ze heeft echt verstand van zaken!

- Linnie - via Google Reviews

Mooie salon met prettige ambiance. Yvonne is vakkundig en bekijkt samen met je hoe je je huid mooi en gezond kunt houden.

- Suzanne - via Treatwell

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd voor mezelf. Ik ben heerlijk relaxed en mijn huid is prachtig. De salon is zo mooi, dit verwacht je in het Gooi, niet in Helmond!

- Miranda - via Treatwell

Eindelijk iemand die me van mijn acne verlost heeft met een redelijk behandelplan. Jij gebruikt dezelfde producten als de vorige salon waar ik kwam maar die kregen het niet voor elkaar. Jij legt alles goed uit en zegt goed wat ik moet doen. Wat heb ik me voor de gek laten houden door die andere salon. Nu kom ik nog eens in de 8 weken en blijft het mooi.

- Lieke - via Salonized

Mijn maandelijkse uitje. Fijn, gezellig en nooit gehaast. Zou het niet kunnen missen.

- Mevr. P - via Salonized

Wat een kwaliteit en wat een kundig advies al ruim 12,5 jaar klant hier en super tevreden! Is er een betere optie voor je huid.. dan weet Yvonne dit! Heel tevreden.

- Laura - via Facebook

Ik kwam bij Yvonne terecht na ervaringen met andere "specialisten". Eigenlijk was ze mijn laatste hoop. Ik was wat sceptisch doordat alles wat ik voorheen al had geprobeert niet heeft mogen werken. Eigenlijk alles wat ik hier schrijf doet af aan haar professionaliteit. Ze heeft een erg mooie hygiënische salon. Ze legt alles heel goed uit, waarbij ze niet alleen gaat voor bestrijding maar verder denkt. Ze geeft je vertrouwen, en boekt resultaat wat in mijn geval bijna onbeschrijfelijk is. Van iemand die niet eens meer durfde te gaan zwemmen zonder make up op mijn huid ben ik in nog geen jaar veranderd naar iemand die zelfs op haar dagelijkse werk geen huid-make up meer draagt. Ze heeft in die periode alles in huis gehad voor dit mooie herstel, ik ben zo ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik vind Yvonne niet te vergelijken met anderen die zichzelf specialist noemen.

- Alice - via Google Reviews

Ik kom nu al wat jaren bij Skyns en het is in een woord fantastisch. Ze blijft zich innoveren en inspannen om je huid zo optimaal mogelijk te houden of verbeteren waar nodig. De producten zijn een toevoeging voor mijn huid. Ga zo door!

- L - via Salonized

Ivonne je bent een vakkundig en een echt lief mensemens

- Gaby - via Salonized

R. en ik zijn zo super blij en tevreden met het resultaat van onze wenkbrauwen. En vooral ook de uitleg en adviezen qua huidverzorging en make-up. Dank je wel yvonne

- A - via Salonized

Zeer professionele behandeling en erg oplettend op problemen mbt de huid oog voor kleine dingen! Bedankt.

- Laura - via Salonized

Heel fijn, relaxed goede uitleg over de producten!

- Astrid S - via Salonized

Mijn huid ziet er weer heerlijk opgefrist uit. Echt een verwenmomentje voor mezelf.

- Ciska - via Salonized

Mooie salon met prettige ambiance. Yvonne is vakkundig en bekijkt samen met je hoe je je huid mooi en gezond kunt houden. lees meer

- Suzanne - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

PH-formula-logo-1000x288
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
Lovelli
MARC-INBANE-LOGO-2017
rainpharma-logo
Unknown-1
Unknown
iDEALPostNL