• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Anti Aging

Anti Aging is een begrip dat velen kennen maar eigenlijk werken we bij SKYNS aan beautiful aging.

Oud worden doe je toch (hopelijk), maar samen zorgen we ervoor dat het gracieus gaat gebeuren.

Mooi oud worden doe je graag met minder lijntjes, zachtere lijntjes vermindering van pigment- en ouderdomsvlekjes en de contouren strak houden. 
Dit doen we door middel van de Resurfacings van pHformula. 
Deze behandeling verandert de levende huidcel en is niet belastend voor de huid. De behandeling geeft dus geen down-time waardoor je die dag gewoon je normale werkzaamheden kan doen.

We brengen door middel van een gepantenteerde formule ingrediënten naar de levende huidcel die de cel daadwerkelijk gaat verbeteren. 
Veel peelings halen enkel een laagje van de huid af maar wat tevoorschijn komt is weer een slechte huid. Bij de resurfacing van pHformula wordt de levende huidcel veranderd en komt er een beter huidje naar boven. 

Klinkt logisch toch?

 

R. en ik zijn zo super blij en tevreden met het resultaat van onze wenkbrauwen. En vooral ook de uitleg en adviezen qua huidverzorging en make-up. Dank je wel yvonne lees meer

- A - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
Loveli
iDEALPostNL