• Lid van ANBOS

Anti Aging

Anti Aging is een begrip dat velen kennen maar eigenlijk werken we bij SKYNS aan beautiful aging.

Oud worden doe je toch (hopelijk), maar samen zorgen we ervoor dat het gracieus gaat gebeuren.

Mooi oud worden doe je graag met minder lijntjes, zachtere lijntjes vermindering van pigment- en ouderdomsvlekjes en de contouren strak houden. 
Dit doen we door middel van de Resurfacings van pHformula. 
Deze behandeling verandert de levende huidcel en is niet belastend voor de huid. De behandeling geeft dus geen down-time waardoor je die dag gewoon je normale werkzaamheden kan doen.

We brengen door middel van een gepantenteerde formule ingrediënten naar de levende huidcel die de cel daadwerkelijk gaat verbeteren. 
Veel peelings halen enkel een laagje van de huid af maar wat tevoorschijn komt is weer een slechte huid. Bij de resurfacing van pHformula wordt de levende huidcel veranderd en komt er een beter huidje naar boven. 

Klinkt logisch toch?

 

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd... lees meer

- Miranda - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Decoded-Skin-Logo
THOCLOR-LOGO-ZWART
Loveli
DrK-logo-zwart
Logo-pHformula-transparant
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
iDEALPostNL