Handsome rinse-free Cleanser 500ml

 

Alcoholegel voor de handen is niet echt in lijn met de fylosofie van RainPharma en SKYNS maar nood breekt wet.

Daarom ontwikkelde RainPharma een gel die zich in ieder geval de beste en meest huidverzorgende mag noemen.

In plaats van water gebruikten ze rozenwater. Ze voegden er essentiële oliën uit eucalyptus, salie, gember, citroen, tijm en lavendel toe om de desinfecterende en verfrissende werking.

Chlorofyl uit bladgroen gaat ontstekingen tegen (alcohol maakt je huid vaak stuk waardoor een infectie op de loer ligt) en ze voegden verzachtende ingrediënten uit riet en poria cocos toe om het uitdrogende van de alcohol een beetje te compenseren.

De Handsome Rinse-free Cleanser ruikt heerlijk en plakt niet.

Zet een grote fles bij de voordeur en eentje in je auto. Een reisverpakking volgt snel. Deze kun je dan navullen met deze grote fles: goed voor de portemonee en het milieu.

Gebruik:

Neem 1 pompje en masseer tot de handen droog zijn.

 

Ingredienten:
alcohol, rosa damascena flower water, aqua/phragmites karka extract/poria cocos extract, propanediol, glycerine, hydroxypropyl methylcellulose, limonene, citrus limon peel oil, citrus sinensis peel oil, salvia officinalis herb oil, thymus vulgaris herb oil, eucalyptus globulus leaf oil, chlorophyllin, citral, linalool, geraniol, cymbopogon, citratus leaf oil, citrus aurantifolia peel oil, zingiber officinalis root oil.

€ 39,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Als ik bij Yvonne ben is het altijd een relax momentje voor mij. Ze neemt echt de tijd voor me. Ze is een echte specialist met alle kennis van haar vak en gebruikt de beste producten. Ik ben zeer tevreden... lees meer

- Mayke - via Google Reviews

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

MARC-INBANE-LOGO-2017
rainpharma-logo
Unknown
Lovelli
Unknown-1
PH-formula-logo-1000x288
Unknown
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
Unknown-1
images-1
iDEALPostNL