Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Waxing

Waxen is een speciale techniek en een speciaal product. 

We werken bij SKYNS met de waxen van Lycon. De wax van Lycon hecht alleen aan de haar en niet aan de huid. Daarom is waxen minder pijnlijk dan harsen. De wax krimt om de haar heen en trekt deze met wortel en al uit de haarschacht. Bij harsen gebeurt door middel van een strip. Bij waxen haal je de wax zelf eraf. 

Brazilian of Hollywood (Rio) en oksels kan alleen maar goed gebeuren met waxen: simpelweg om dat daar de haren meerdere groerichtingen hebben. Met een wax kun je meerdere keren over hetzelfde gebied (omdat de wax niet aan de huid kleeft). Bij harsen gaat dat dus niet. Blijven er dus naar de eerste keer haartjes staatn, dan volgt er een volgende laag: tot er niets meer staat.

We hebben bij SKYNS ook een stripwax. Voor grote gebieden is dit de snelste manier en deze manier is goedkoper. Het is echter wel wat pijnlijker en daarom wordt er vaak toch gekozen voor LycoTec: een wax die je dun aanbrengt en ook zonder strips gebruikt.

Heb je jaren geschoren? Dan duurt het even voordat je optimaal resultaat hebt. Maar geduld wordt beloond: na 2 tot 3 sessies begint het haar al dunner en minder te worden.

Vraag naar de mogelijkheden en de voordelige abonnementen.

Waxen Bovenlip inclusief behandeling  € 10,00
Waxen Bovenlip exclusief behandeling € 12,50

Waxen Onderbenen vanaf                     € 24,50
Waxen Onder- en bovenbenen vanaf    € 40,00

French Wax vanaf                                 € 18,00
Swedish Wax vanaf                               € 25,00
Dutch Wax vanaf                                   € 32,50

Brazilian Wax vanaf                               € 40,00
Hollywood (Rio) vanaf                            € 42,00