• Lid van ANBOS

Waxing

I.V.M DRUKTE IS WAXEN ALLEEN NOG MAAR MOGELIJK VOOR KLANTEN DIE OOK BEHANDELINGEN BOEKEN BIJ SKYNS.

We waxen bij SKYNS. Dit doen we met de waxen van Lycon.

We zijn er trots op om in de omgeving van Helmond bekend te staan als dé waxsalon! We zijn perfectionistisch op het bizarre af... Je privacy staat bij ons voorop, dus geen inkijk in de salon, geen gehorige ruimtes en wachtende klanten... We waxen op de meest relaxte wellnessbank die er bestaat. Hygiëne is een vanzelfsprekendheid, dus: 'No double dips' (we pakken een nieuwe wegwerpspatel bij iedere dip), goede ontsmetting en perfecte naverzorging.

We hebben 4 soorten wax: HotWax, LycoTec, LycoJet. Voor ieder gebied en ieder huidtype is er dus een wax. Daarnaast hebben we een stripwax voor bijvoorbeeld de rug en benen. We kunnen al waxen bij haartjes vanaf 1mm.

De wax van Lycon hecht alleen aan de haar en niet aan de huid. Daarom is waxen minder pijnlijk dan harsen. De wax krimpt om de haar heen en trekt deze met wortel en al uit de haarschacht. Bij harsen gebeurt door middel van een strip. Bij waxen haal je de wax zelf eraf.

Brazilian of Hollywood (Rio) en oksels kan alleen maar goed gebeuren met waxen: simpelweg om dat daar de haren meerdere groerichtingen hebben. Met een wax kun je meerdere keren over hetzelfde gebied (omdat de wax niet aan de huid kleeft). Bij harsen gaat dat dus niet. Blijven er dus na de eerste keer haartjes staan, dan volgt er een volgende laag: tot er niets meer staat.

We hebben bij SKYNS ook een stripwax. Voor grote gebieden is dit de snelste manier en deze manier is voordeliger. Het is echter wel wat pijnlijker en daarom wordt er vaak toch gekozen voor LycoTec: een wax die je dun aanbrengt en ook zonder strips gebruikt.

Heb je jaren geschoren? Dan duurt het even voordat je optimaal resultaat hebt. Maar geduld wordt beloond: na 2 tot 3 sessies begint het haar al dunner en minder te worden.

Vraag naar de mogelijkheden en de voordelige abonnementen.

Voor prijzen zie pagina 'Prijzen'.

 

WE DOEN GEEN WAXING VAN DE INTIEME DELEN BIJ DE MAN.

Waxing Man

Nazorg:


! Drie keer per week scrubben voorkomt ingegroeide haartjes.
! Gebruik een dag van tevoren een peeling.
! Raak je net gewaxte huid niet aan: lege haarzakjes zijn makkelijk toegankelijk voor bacteriën.
! Draag vlak na het harsen loszittende kleding.
! Tot 24 uur erna: niet zwemmen, badderen, zonnebank & sauna.
! Gebruik de eerste drie dagen na de behandeling een verkoelende crème.
! Niet scheren tussen je waxafspraken door. Scheren = helemaal opnieuw beginnen.

 

www.lycon.com.au

 

Ik kom nu al wat jaren bij Skyns en het is in een woord fantastisch. Ze blijft zich innoveren en inspannen om je huid zo optimaal mogelijk te houden of verbeteren waar nodig. De producten zijn een toevoeging... lees meer

- L - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Logo-pHformula-transparant
Decoded-Skin-Logo
THOCLOR-LOGO-ZWART
Loveli
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
DrK-logo-zwart
iDEALPostNL