• €6,95 verzendkosten, boven €50,- GRATIS verzenden met de code 'GRATIS'

DIEET

Bij SKYNS geloven we in de holistische aanpak van een mooie huid en een gezond lichaam.

Bij SKYNS hebben we 2 soorten diëten:

Het Smart Nutrition Project:

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet
worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

> als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
> als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
> als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen
> als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken
 

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet (Balance Box) heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Je start met een intake waar we je wensen in kaart brengen, en je schaft een Smart Nutrition Box aan waar alles inzit om je op te starten.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je door mij begeleiden.

In het programma vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Deze beproefde methode is in België al 10 jaar een succes en kun je dus nu ook in Nederland volgen. 

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Mijn tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

De Balance Box:

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding.

Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. Je wordt begeleid gedurende het gehele traject*.

Dit traject is strikter en afgebakend. Het is geschikt voor mensen die 10 kilo of meer willen verliezen en geen gezondheidsproblemen hebben.
De begeleiding is intensiever en langduriger. 

De Balance Box is niet online verkrijgbaar.

Ik zie je graag in mijn instituut,

Yvonne

REVIEWS

5 kilo in 2 weken,  een plattere buik en ik voel me veel fitter - Chantal

15 kilo ben ik nu kwijt in 4 weken en ik voel me echt goed, het ging echt makkelijk - Guido

Mijn buikje en maag zijn echt zoveel platter en ik slaap beter en voel me fitter. Ik had natuurlijk niet echt overgewicht maar ben wel blij dat ik nu van dat te dikke buikje verlost ben - Wendy

Het is voor mij een levesnstijl geworden en ik ben blij hoe makkelijk het gaat maar ook de handvaten die ik krijg van Yvonne. Ik weet nu veel beter te doseren en dat als ik geniet van een wijntje of een etentje hoe ik me moet herpakken. Als ik het even niet meer weet dan helpt ze me enorm - Babette

Wat me met andere diëten niet lukte heeft Yvonne voor elkaar gekregen. Ze heeft me geleerd andere keuzes te maken en in laten zien wat bepaalde voeding met mijn lichaam doet. Daardoor kijk ik nu anders naar voeding en laat ik het makkelijk staan omdat ik het niet meer WIL eten. Ik voel me fit en heb veel energie en het kostte me totaal geen moeite. De begeleiding vind ik top. Het mentale stukje is vaak zo verhelderend. Natuurlijk weet ik wat gezond is en wat niet, die betutteling heb ik niet nodig, en dat zag ik vaak bij andere voedingscoaches of diëtistes. Yvonne is geduldig, snapt je valkuilen en begeleidt je op een nieuwe, verfrissende manier. Dat ik snel 20 kilo kwijt ben is meegenomen maar ik ben juist blij dat ik andere inzichten heb gekregen - John

* Begeleiding inbegrepen zolang je de producten van SKYNS blijft gebruiken.

Yvonne kent haar klanten en heeft ook tijdens de 'corona-tijd' contact gehouden. Voor advies stond ze altijd klaar. Toch ben ik weer blij om na afgelopen periode weer naar Yvonne te mogen! lees meer

- Joyce - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Hurraw
Thoclor
Loveli
I AM KLEAN
RainPharma
iDEALPostNL