Tweezerman Stainless Steel Wenkbrauwschaartje met Borsteltje

Speciaal vormgegeven schaartje voor super comfortabele manoeuvres. Leg uw wijsvinger in het boogje. Het schaartje met ultra dunne uiteinden knipt elk haartje snel en gemakkelijk. Het zaagblad is getand waardoor de haar niet wegschiet bij het knippen en u op de milimeter nauwkeurig kunt knippen. Gebruik de mini borstel om je wenkbrauwen in vorm te houden tijdens het knippen en de scherpe wenkbrauwschaar als je 'wilde haartjes' boven de wenkbrauwlijn wilt afknippen. Zorg ervoor dat je niet teveel wegknipt. Kam de haren naar boven en knip één haartje per keer af. Knip alleen de haartjes die niet essentieel zijn voor de vorm als je de wenkbrauwen smaller wilt doen ogen. Om beide wenkbrauwen gelijk te houden, is het handig ze tussentijds steeds omhoog te borstelen.

Denk je ook aan het 10x vergrotende spiegeltje van Tweezerman?

€ 29,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Ik heb heel lang gezocht naar een fijn adresje voor mijn waxafspraken. Die heb ik vandaag gevonden! Yvonne was ontzettend vriendelijk en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ze is uiterst professioneel... lees meer

- Tahnee - via Facebook

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

rainpharma-logo
Unknown-1
Unknown-1
PH-formula-logo-1000x288
Unknown
images-1
Lovelli
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
Unknown
MARC-INBANE-LOGO-2017
iDEALPostNL