Thoclor GF1

Thoclor GF1  en GF 2 zijn sprays met daarin een

Hypochlorous solution: HOCI

deze bootst je eigen immuunmolecuul die in je witte bloedcellen zit na. Hierdoor gaat je lichaam in een snel tempo je huid herstellen en genezen en zet ze zelf de aanval in tegen virussen, schimmels en bacteriën.

GF1 is voor de open huid en wordt ingezet na een peeling, resurfacing of microneedling. 
Je kunt het oook gebruiken op ontstoken ogen, koortslip, watervratten, aften, brandwonden, schaafwonden, etc. Voor een goed resutlaat spray je meerdere keren per dag op de aangedane huid.

GF2 is een mist die je gebruikt na je reiniging voor je dag- of nachtverzorging. Deze spray is voor de gesloten huid en zorgt voor vermindering van pigmentvlekken, acné, rosacea maar zorgt er ook voor dat de ingrediënten in je producten met 60% beter werken. Het werkt als een prebiotica op je huid: je huidflora komt in een ideale status.

Voor beide sprays geldt: sprayen en goed laten drogen. 

€ 55,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd... lees meer

- Miranda - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Jane Iredale
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
rainpharma-logo
Lovelli
MARC-INBANE-LOGO-2017
iDEALPostNL