• €6,95 verzendkosten, boven €50,- GRATIS verzenden met de code 'GRATIS'

Pure Radiance Face Oil 50 ml

Deze ultra-voedende mix van krachtige botanische oliën trekt herstellende en herstellende voedingsstoffen in de huid. Rozenbottel, duindoorn en vlierbessen bieden alle essentiële vetzuren, vitamines, antioxidanten en aminozuren die de huidcelvernieuwing, de productie van collageen en elastine versnellen, de huidtextuur verbeteren en de lipidenlaag van de huidlagen stabiliseren en de huid gehydrateerd houden en beschermen tegen milieu-invloeden.

GEBRUIK

Breng een kleine hoeveelheid aan over het gelaat en masseer in. Gebruik eventueel een Gua Sha voor een gezichtsmassage en de huid te draineren, afvalstoffen af te voeren en een liftend effect te creëren.

KEY INGEDRIËNTS

Rosehip, Sea buckthorn and Elderberry, infused with Sandalwood, Neroli and Rose.

 

€ 42,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Eindelijk iemand die me van mijn acne verlost heeft met een redelijk behandelplan. Jij gebruikt dezelfde producten als de vorige salon waar ik kwam maar die kregen het niet voor elkaar. Jij legt alles... lees meer

- Lieke - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
I AM KLEAN
Hurraw
Thoclor
Loveli
iDEALPostNL