Muscle Charger Magnesium Gel 200 ml

Perfecte preventieve zorg na elke training om een ​​goed atletisch herstel te ondersteunen of voor iemand anders wiens spieren en gewrichten vermoeid en overbelast aanvoelen. Een zeer effectieve formule die puur magnesium combineert vanwege zijn spierontspannende eigenschappen met een pijnverlichtende en ontstekingsremmende aromatherapie-mix van wintergroen, laurier, jeneverbes en gember die helpt bij het verlichten van spierspanning, krampen, pijn en gewrichtspijn. Verbetert toekomstige krachtprestaties en atletisch uithoudingsvermogen.

GEBRUIK

Breng de gel aan op het beoogde gebied en masseer goed in de huid, bij voorkeur na een warme douche of bad, wat de opname bevordert. Sluit de dop na gebruik. Warm en tintelend gevoel is typisch wanneer het voor het eerst wordt aangebracht. Laat 15 minuten inwerken op de huid om het in de huid te laten trekken, indien gewenst afspoelen.

Niet gebruiken op het gezicht, vermijd oogcontact, pas geschoren of beschadigde huid, wat tot irritatie kan leiden.

KEY INGREDIENTS

Magnesium infused with Wintergreen, Laurel, Juniper berry and Ginger.

€ 37,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd... lees meer

- Miranda - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Loveli
RainPharma
Hurraw
I AM KLEAN
Thoclor
iDEALPostNL