Energy Booster Bath Soak 400 gram

Dit diep herstellende bad is gemaakt met groene klei, grijs zeezout en chlorella om je fysieke, mentale en emotionele evenwicht en kracht te herstellen. Heeft een rustgevend en stabiliserend effect wanneer je je moe voelt en de dagelijkse spanningen en stressfactoren een beetje overweldigend zijn. De 100% natuurlijke aromatherapie-mix van cederhout, zeevenkel en rozemarijn is toegevoegd als tegengif om je energie terug te winnen en om stress, spanning, angst en fysieke uitputting tegen te gaan. Helpt te verjongen wanneer je je moe voelt door nerveuze spanning of wanneer je je gewoon slecht voelt. Kan verlichting bieden bij verkoudheid van de luchtwegen, seizoensgebonden allergieën en spiervermoeidheid.

Alle producten zitten verpakt in Miron Violet Glass, waardoor het product langer houdbaar blijft. Navulbaar.

GEBRUIK:

Doe 100 tot 150 gram in een warm bad. Neem een verkwikkende thee en geniet.

INGREDIËNTEN:

Green Clay,  Grey Sea Salt, Chlorella, infused with Cedarwood, Sea Fennel and Rosemary.

€ 55,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Als ik bij Yvonne ben is het altijd een relax momentje voor mij. Ze neemt echt de tijd voor me. Ze is een echte specialist met alle kennis van haar vak en gebruikt de beste producten. Ik ben zeer tevreden... lees meer

- Mayke - via Google Reviews

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Loveli
Hurraw
I AM KLEAN
Thoclor
RainPharma
iDEALPostNL