The Tides Wellness

De overtuiging van The Tides Wellness is dat het bewaren van een natuurlijk en gezond evenwicht in onszelf - fysiek, emotioneel en mentaal - de weg is naar een gezond en bevredigend leven.

Het heeft hen geïnspireerd om The | Tides Wellness te starten; een echt Nederlands holistisch wellnessmerk dat 100% natuurlijke en biologische zelfzorgproducten maakt. Ontworpen voor moderne wellnessliefhebbers en wellness-wannabees, die op zoek zijn naar innovatieve wellnessbenaderingen voor optimale prestaties, een gezonde huid en fysiek, mentaal en emotioneel evenwicht en kracht om goed te blijven in de wereld van vandaag.

Het moderne leven speelt een grote rol in onze geest en ons lichaam. 24/7 connectiviteit in combinatie met angst, stress en een constante druk om de top te bereiken, put onze vitaliteit en kracht uit. Blootstelling aan chemicaliën, slaapgebrek, sensorische overbelasting, slechte voeding en te veel suiker, alcohol en espresso in de middag om ons op de been te houden, maken moe, verzwakken en beklemtonen ons. Als gevolg hiervan zijn psychische problemen, angststoornissen en slaapstoornissen epidemische vormen aan het aannemen. 

Er is een groeiend besef, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, dat de meeste van deze ziekten - en hun kosten in lijden en euro's - kunnen worden vermeden door een preventieve wellnessbenadering. Verandering is nodig om van een reactieve benadering, van het proberen onze gezondheidsproblemen op te lossen, naar een meer proactieve en holistische benadering om de onderliggende oorzaken van deze chronische ziekten te voorkomen. 

The Tides Wellness maakt van jouw badkamer een spa. Een moment om rustig de dag te starten en ontspannen de dag te eindigen.

Heel informatief en een gezellige sfeer! Ik kreeg wel meteen veel informatie binnen, maar ik heb mails/boekjes meegekregen die de informatie weer wat opfrissen/ meer inlichten :) lees meer

- Kelly - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

I AM KLEAN
Hurraw
RainPharma
Thoclor
Loveli
iDEALPostNL