Jane Iredale Outlet

SKYNS is geen dump webwinkel maar ooit neem je afscheid van een merk omdat een ander merk beter is, omdat iets uit het assortiment gaat of om andere redenen: dat is dus de reden dat de producten hier goedkoper aangeboden worden dan elders.

Er is niets mis met de producten en de producten zijn 'vers' en normaal verpakt.

 

Producten uit de outlet kunnen niet geretourneerd worden. Heb je vragen over een product of het geschikt is voor jou? Mail dan eerst om teleurstelling te voorkomen.

Zit een gewenste kleur en niet meer bij? Misschien heb ik de tester nog en wil je deze tegen een sterk gereduceerd tarief hebben? Mail me dan gerust. Ik stuur je graag een foto van de staat van de tester. En omdat ik altijd alles hygiënisch test met een spatel loop je nooit een risico.

 

Heel informatief en een gezellige sfeer! Ik kreeg wel meteen veel informatie binnen, maar ik heb mails/boekjes meegekregen die de informatie weer wat opfrissen/ meer inlichten :) lees meer

- Kelly - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

rainpharma-logo
MARC-INBANE-LOGO-2017
Unknown
images-1
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
Lovelli
Unknown-1
PH-formula-logo-1000x288
Unknown-1
Unknown
iDEALPostNL