• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Julie Natuurlijk

Mijn eerste boek Julie Natuurlijk bevat 60 recepten en praktische tips om volop te genieten van pure plantaardige gerechten zonder gluten, geraffineerde suikers of lactose.

Julie natuurlijk: 60 recepten en praktische tips om volop te genieten van pure plantaardige gerechten zonder gluten, geraffineerde suikers of lactose.

  • Verrassend lekker en gemakkelijk
  • Pure gerechten die je energie geven
  • Alle recepten zijn gluten- en zuivelvrij, bevatten alleen maar natuurlijke suikers en zijn geschikt voor vegetariërs

 

Toen Julie Van den Kerchove tijdens haar studies kampte met gezondheidsproblemen, besloot ze haar voedingspatroon helemaal om te gooien. Vandaag kookt ze alleen nog met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten.

Met prachtige foto’s en praktische tips deelt Julie haar recepten en toont ze hoe je volledig gluten- en zuivelvrij, zonder vlees en met enkel natuurlijke suikers, heerlijke en gemakkelijke gerechten kunt maken. Julie Natuurlijk is een verrassend boek dat laat zien hoe je heel eenvoudig met pure, natuurlijke ingrediënten gezonde versies van cheesecake, chocoladetruffels en zelfs pasta of taco’s kunt bereiden. Om volop van te genieten zonder schuldgevoel.

Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie’s Lifestyle. Na haar studies Journalistiek en Vertaler-Tolk schoolde ze zich in Californië om tot raw food chef. Tijdens het voorjaar van 2014 leidde ze samen met haar partner Simon Matthys het pure food pop-up restaurant Essence Cuisine in Gent. Eind 2014 lanceerden ze de eerste Belgische homemade raw vegan productlijn ALL GOOD: koekjes, crackers, granola en meer - allemaal homemade, raw vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers. Daarnaast bieden Simon en Julie ook raw food workshops en catering aan.

 

€ 25,00 € 12,50 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Gerelateerde producten

Ik kom nu al wat jaren bij Skyns en het is in een woord fantastisch. Ze blijft zich innoveren en inspannen om je huid zo optimaal mogelijk te houden of verbeteren waar nodig. De producten zijn een toevoeging... lees meer

- L - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

RainPharma
Thoclor
I AM KLEAN
Loveli
iDEALPostNL