Julie's Lifestyle

ALL GOOD is de eerste handmade raw vegan en keto productlijn uit België. De snacks zijn glutenvrij, lactosevrij, vrij van geraffineerde suikers + handgemaakt met de lekkerste pure ingrediënten – voornamelijk verse groenten, fruit, gekiemde noten en zaden.

In tegenstelling tot de meeste granola, crackers en taarten op de markt, worden de snacks en desserts niet verhit boven 50°C om zoveel mogelijk vezels, vitaminen, mineralen, gezonde vetten en smaak te behouden. Door de noten en zaden te kiemen, worden ze lichter verteerbaar en zoeter van smaak, goed voor een flinke energieboost.

Smaak en gezondheid staan bij Julie's Lifestyle voorop. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe smaken om het productaanbod uit te breiden.

Als je net als wij gelooft in de gezondheidsvoordelen van kwaliteitsvolle, natuurlijke producten dan zijn de  ALL GOOD producten en boeken zeker iets voor jou. Het zal je helpen om tijd te besparen, meer energie te krijgen en elke dag te kunnen genieten van lekkere & gezonde tussendoortjes.

Eén kleine verandering in je eetgewoontes kan al een enorme impact hebben op je energie, gewicht en gemoed!

 

Heerlijke massage, aandachtig luisteren en geven van uitgebreid advies, ruim de tijd genomen voor behandeling, geen volgende klant staat al te wachten, kan aanbevolen producten gelijk of op korte termijn... lees meer

- A - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

images-1
rainpharma-logo
PH-formula-logo-1000x288
Unknown-1
Unknown-1
Unknown
Unknown
MARC-INBANE-LOGO-2017
Lovelli
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
iDEALPostNL