Immaculate Eyesahedow Palette Warm

Immaculate Eyeshadow Palette - Minerale, gepigmenteerde oogschaduw

De langdurige essentiële oogschaduwkleuren van het Immaculate Palette zijn sterk gepigmenteerd met mineraalrijke ingrediënten. De uitgelichte tinten zijn: warmgoud, roodkoper- en bronzen folie, samen met neutrale champagne- en matte chocoladetinten. De oogschaduw is kreuk- en veegvast om ervoor te zorgen dat je ogen er de hele dag perfect uitzien. Onafhankelijk te gebruiken, als oogschaduwlaag of om te combineren voor verschillende looks.

✔ Kreuk- en veegvast om langdurig en perfect te dragen
✔ Bevat gepigmenteerde mineraalrijke kleuren die kunnen worden gebruikt voor eindeloze goede looks
✔ Combinatie van matte en glimmende tinten

✔ Talkvrij
✔ Vrij van parabenen
✔ Vrij van dierproeven
✔ Parfumvrij
✔ Vrij van nanodeeltjes

Breng een lichtere tint aan op de oogleden en onder de wenkbrauwen met een InClinic Paddle Eyeshadow Brush. Gebruik de InClinic Duo Eyeshadow Blending Brush om een donkerdere tint in de huidplooien aan te brengen en breng vervolgens dezelfde tint zachtjes onder uw onderste wimperlijn aan.

€ 48,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Mooie salon met prettige ambiance. Yvonne is vakkundig en bekijkt samen met je hoe je je huid mooi en gezond kunt houden. lees meer

- Suzanne - via Treatwell

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

MARC-INBANE-LOGO-2017
Unknown-1
rainpharma-logo
Unknown-1
Unknown
Unknown
PH-formula-logo-1000x288
Hurraw-vegan-lip-balm-logo_0
images-1
Lovelli
iDEALPostNL