C8 MCT Oil 500ml

Go-Keto MCT Olie bevat de puurste vorm van MCT gemaakt van kokosolie, dit is een middellang keten vetzuur. Dit houdt in dat het zeer makkelijk en snel op te nemen is in je lichaam. Omdat MCT’s sneller worden verwerkt in je lichaam, zorgt het voor een snelle energie boost. Je kan MCT olie prima in je koffie doen voor een bullet-koffie of je kan het direct innemen. Bouw het op met 1 theelepel per dag en voer op naar behoefte.

- 100% C8 MCT olie
- Gegarandeerd palmolie vrij
- MCT olie gemaakt in Zwitserland
- Volledig zuiver, geen kunstmatige zoetstoffen of rommel
- Kan door shakes en voor het maken van bulletproof koffie
- Past perfect in je (vegan) keto levensstijl
- MCT-vetzuren uit echte kokosnoten
- 100% pure premium duurzaam gewonnen kokosolie

Ondanks dat het hoog in calorieën is zorgt het juist voor vermagering doordat je langer een verzadigd gevoel hebt. De ketonen die vrijkomen, zijn een geweldige directe brandstof voor de hersenen en spieren. Uiteindelijk leidt het consumeren van MCT tot een hoger energieverbruik, meer vetverlies en een verbeterd lichaamsgewicht. Daarnaast verhoogt MCT olie de afgifte van verzadigingshormonen waardoor je sneller vol raakt.

TIP:

Neem het voor vermageren op een nuchtere maag (bouw op).
Voor topsporters: neem het net voor je training.

 

 

€ 22,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Naar overzicht

Heerlijke massage, aandachtig luisteren en geven van uitgebreid advies, ruim de tijd genomen voor behandeling, geen volgende klant staat al te wachten, kan aanbevolen producten gelijk of op korte termijn... lees meer

- A - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Hurraw
Loveli
RainPharma
Thoclor
I AM KLEAN
iDEALPostNL