NIEUW: NUORI

Als het gaat om het maximaliseren van de werkzaamheid en zuiverheid, gaat er niets boven versheid. Niets.

Daarom is alles wat NUORI doet - van onze zoektocht naar de beste natuurlijke ingrediënten tot onze productie in kleine series - gericht op het leveren van vers gemengde, pure producten op het toppunt van hun kracht.

WAAROM VERS?

Tegenwoordig zijn de meeste cosmetische producten zo geformuleerd dat ze minstens 30 maanden meegaan, dat wil zeggen 2,5 jaar of langer. Dit is logisch als je je alleen richt op het optimaliseren van de bedrijfsresultaten, maar niet als je focus op productprestaties ligt.

Bij NUORI zijn ze getraind om te geloven dat langer beter is, houdbaarheidsdata slecht zijn en dat producten voor altijd moeten meegaan. Talrijke onderzoeken hebben echter aangetoond dat veelgebruikte actieve stoffen, zoals vitamines en peptiden, instabiel zijn in cosmetische formuleringen. Binnen een paar maanden beginnen ze hun heilzame eigenschappen te verliezen. 

Dat verandert nu.
WAAROM vers?
HET VERSCHIL VAN NUORI

Alle NUORI-formules zijn ontwikkeld om zichtbare resultaten te leveren met alleen de beste natuurlijke ingrediënten en de nieuwste generatie biologisch ontwikkelde actieve stoffen. Onze producten worden elke 10 tot 12 weken vers in kleine batches gemengd in onze professionele productiefaciliteiten en onmiddellijk geleverd aan onze winkels over de hele wereld.

NUORI's vers gemengde formules zijn uniek op twee verschillende manieren:

1
Ze leveren 100% werkzaamheid. Omdat we altijd de beste actieve ingrediënten kiezen die de natuurwetenschap te bieden heeft, en omdat onze formules niet verzwakt worden door tijdsgebonden uitsplitsing van ingrediënten.

2
Ze zijn extreem puur - 100% vrij van synthetische conserveermiddelen, stabilisatoren en andere additieven die normaal worden gebruikt om schoonheidsproducten te stabiliseren en de houdbaarheid te verlengen.

Lees meer over onze ingrediënten.

HET VERSCHIL VAN NUORI
ONZE BELOFTE LEVEREN

Versheid definieert NUOR's bestaansreden en legt de lat voor alle aspecten van het NUORI-concept. Maar daar stoppen zw niet. Ze ontwikkelen ook intelligente formules met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. En ze beschermen de integriteit van deze formules door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit verpakkingen en door alle producten te voorzien van duidelijke batchnummers en vervaldata.

Welkom bij een heroverweging van verse natuurlijke schoonheid in de cosmetica wereld!

FORMULERINGEN

Elke formule die ze ontwikkelen, begint met twee vragen:

Welke zichtbare en blijvende resultaten willen we bereiken? Wat voor soort zintuiglijk genot willen we bieden?

Vervolgens identificeren ze de beste natuurlijke actieve ingrediënten met gedocumenteerde werkzaamheid en veiligheid waarmee ze deze resultaten kunnen produceren. Afgewerkte formules worden vervolgens grondig getest op werkzaamheid, zuiverheid en veiligheid volgens de strenge cosmetica-voorschriften van de Europese Unie. Ze voeren ook aanvullende tests uit wanneer dit vereist is door andere nationale regelgevende instanties, bijvoorbeeld de FDA in de VS. Het kost ons normaal gesproken meer dan 1 jaar om een ​​nieuwe formule van idee tot afgewerkt product te ontwikkelen.

Je snapt nu waarom NUORI bij SKYNS verkrijgbaar is.

Naar het overzicht

Heel informatief en een gezellige sfeer! Ik kreeg wel meteen veel informatie binnen, maar ik heb mails/boekjes meegekregen die de informatie weer wat opfrissen/ meer inlichten :) lees meer

- Kelly - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Loveli
Hurraw
Thoclor
I AM KLEAN
RainPharma
iDEALPostNL