• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Nieuw! Age Serum van pHformula

NIEUW!

Age Serum van pHformula!

Dit hydraterende anti-ageing serum zit boordevol actieve natuurlijke biotechnologische ingrediënten die de microflora van de huid voeden en herstellen, terwijl veroudering zichtbaar wordt verminderd. Het serum helpt de vochtreservoirs van de huid aan te vullen met behulp van een 4D Hyaluronzuur complex. Geformuleerd met twee krachtige peptiden die het jeugdige metabolise van de huid verstevigen en herstellen.

Kombucha – Is het eindproduct van de fermentatie van zoete zwarte thee door twee micro-organismen: Saccharomyces en Xylinum. Kombucha vermindert zichtbaar veroudering dankzij het krachtige anti- glycatie effect en draagt bij aan een heldere en jeugdige teint door verbeterde oxygenatie.

Saccharomyces lysaat extract – Van de actieve stof afgeleid van Saccharomyces lysaat extract is aangetoond dat het cellulaire metabolisme stimuleert door celenergie te bevorderen, terwijl het ook helpt om irritatie te minimaliseren en collageensynthese te stimuleren.

Zymomonas ferment extract – Elixer dat het resultaat is van de fermentatie van de zeldzame wilde donkere bij, Apis mellifera mellifera en honing met de bacterie Zymomonas mobilis. Het prebiotische effect helpt het natuurlijke microbioom van de huid dagelijks te herstellen.

Biovlavonoïden afgeleid van citrusvruchten. 

Alpha Glucosyl Hesperidine, samengesteld
uit glucose en hesperidine (een bioflavonoïde),
is een van citrusvructen afgeleid ingrediënt
waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de microcirculatie verbetert wanneer het op de huid wordt aangebracht, waardoor het helpt de negatieve effecten veroorzaakt door stress, vermoeidheid en kou te verminderen.

Peptide complex – Krachtige combinatie van Palmitoyl Tripeptide-1 en Palmitoyl Tetrapeptide-7 zorgt voor een gladmaken effect op rimpels en vermindert wallen en donkere kringen, waardoor elk teken van vermoeidheid wordt gewist.

Wilde olijf stamcellen – Gemaakt van plantaardige stamcellen van de wilde olijfboomspruiten. Dit krachtige cellulaire ingrediënt activeert de cellen en laadt de batterij van de cellen op, wat resulteert in een superieur anti-rimpel, verstevigend en herstellend effect.

4D Hyaluronzuur complex – Combinatie van vier soorten HA, in staat om een vierdimensionaal netwerk op te bouwen en te vormen om vocht van buitenaf aan te trekken en vast te houden in de huid. Op deze manier wordt de huid gehydrateert met een directe verbetering van de elasticiteit van de huid.

Kortom een all-round serum voor elk huidtype dat aan anti-aging wil werken!

Naar het overzicht

Hele fijne salon. Ze heeft echt verstand van zaken! lees meer

- Linnie - via Google Reviews

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
THOCLOR-LOGO-ZWART
Loveli
Decoded-Skin-Logo
DrK-logo-zwart
Logo-pHformula-transparant
iDEALPostNL