• voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

SUMMER PROOF

 

Hoe houd jij je huid summer proof?

In de zomer veroudert je huid in een rap tempo. Je ziet het niet maar het gebeurt in de diepere huidlagen.
UV-stralen en de onzuivere lucht zorgen ervoor dat collageen afbreekt en vrije radicalen de cellen aantasten.
Terwijl jij geniet op het strand van een lekkere cocktail, schreeuwt je huid: HELP!

Vitamine C

Vitamine C is in de zomer je grootste vriendin. Zowel om te smeren als om te slikken. De VITA C crème en het VITA C serum van pHformula zorgen ervoor dat je je huid als het ware conserveert gedurende de zomer. Als een citroen op een appel. Ander voordeel: het maakt collageen aan en licht pigmentvlekjes op.
Vitamine C slikken doe je met de Super C Boost. In de zomer dus anti-oxiderend en in de winter heeft je immuunsysteem en je weerstand er baat bij (in de zomer natuurlijk ook hè... ;-)

SPF

Een zonnecrème smeren doe je natuurlijk altijd, maar in de zomer smeer je vaker. De zon staat hoger dus de kans op verbranding, veroudering en huidkanker neemt daarmee gigantisch toe.
RainPharma heeft een fantastische minerale, 100% natuurlijke, filter die geen witte waas geeft. Geschikt voor jou maar ook de allerkleinsten onder ons. De filter is niet hormoonverstorend en tast het koraal niet aan.
WIN - WIN dus!

Dode huidcellen

Hoe raar het ook klinkt maar een mooie huid (ook met dat bruine kleurtje) houd je juist mooi door een paar keer per week te exfioliëren. Dat kan met de D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N  cream van pHformula of met de Brightening Face Scrub of Balming Face Polish van RainPharma. Afhankelijk van jouw huidtype is de één meer geschikt dan de ander.

Graag advies? Kom dan een keer langs (op afspraak) en ik geef je een op maat gemaakt advies.

Naar het overzicht

Mijn maandelijkse uitje. Fijn, gezellig en nooit gehaast. Zou het niet kunnen missen. lees meer

- Mevr. P - via Salonized

Wil je niets missen?

Wil je graag informatie ontvangen over behandelingen, producten en algemene informatie over je huid en je gezondheid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

THOCLOR-LOGO-ZWART
MELINE-LOGO-zonder-achtergrond
Loveli
Logo-pHformula-transparant
Decoded-Skin-Logo
DrK-logo-zwart
iDEALPostNL