Huidverbetering: behandeling van acné, rimpeltjes, rosacea en hyperpigmentatie.

Behandelingen met pH Formula:

Behandelingen met pH formula is huidverbetering op het hoogste niveau.
Voor de resurfacing behandeling kom je eerst naar de salon voor een intakegesprek waar je wensen maar ook de mogelijkheden worden besproken. Voorafgaand aan de behandeling dien je 2 weken de producten uit de Pre- en Postkit te gebruiken. 

BEHANDELING VANAF € 80,00

 

BEHANDELING MET FUsion:

Een Fusion Microneedling behandeling is een op maat gemaakt behandeling voor de bestrijding van fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en acnélitttekens.

De behandelingen worden alleen in pakketvorm aangeboden. Onderhoudsbehandelingen kunnen daarna los geboekt worden.

 

BEHANDELING MET MELINE:

Behandelingen met MeLine worden alleen gedaan in pakketvorm. Dit wil zeggen: alle behandelingen en producten voor thuisgebruik worden in één pakket aangeboden.

 

Huidverzorgende behandelingen, ontspannend:

Behandelingen met absolution:

Je huid verandert continue: na een zomervakantie heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. We kijken dus naar de behoefte van de huid en stellen een persoonlijke, op de huid afgestemde, behandeling samen.

Het zou toch raar zijn als je zelf uit een reeks behandelingen moet kiezen? Bij SKYNS kijken we wat je huid nodig heeft op dat moment.

Behandeling naar huidtype met speciaal Thermomasker:

€ 95,00

Epileren zit in de behandeling inbegrepen.
Waxen van bovenlip, etc. en verven van wimpers en wenkbrauwen wordt los berekend.

  

WAXING:

We waxen bij SKYNS. Dit doen we met de waxen van Lycon. We hebben 4 soorten wax: HotWax, LycoTec, LycoJet. Voor ieder gebied en ieder huidtype is er dus een wax. Daarnaast hebben we een stripwax voor bijvoorbeeld de rug en benen. We kunnen al waxen bij haartjes vanaf 1mm. 

De wax van Lycon hecht alleen aan de haar en niet aan de huid. Daarom is waxen minder pijnlijk dan harsen. De wax krimpt om de haar heen en trekt deze met wortel en al uit de haarschacht. Bij harsen gebeurt door middel van een strip. Bij waxen haal je de wax zelf eraf.

Brazilian of Hollywood (Rio) en oksels kan alleen maar goed gebeuren met waxen: simpelweg om dat daar de haren meerdere groerichtingen hebben. Met een wax kun je meerdere keren over hetzelfde gebied (omdat de wax niet aan de huid kleeft). Bij harsen gaat dat dus niet. Blijven er dus na de eerste keer haartjes staan, dan volgt er een volgende laag: tot er niets meer staat.

We hebben bij SKYNS ook een stripwax. Voor grote gebieden is dit de snelste manier en deze manier is voordeliger. Het is echter wel wat pijnlijker en daarom wordt er vaak toch gekozen voor LycoTec: een wax die je dun aanbrengt en ook zonder strips gebruikt.

Heb je jaren geschoren? Dan duurt het even voordat je optimaal resultaat hebt. Maar geduld wordt beloond: na 2 tot 3 sessies begint het haar al dunner en minder te worden.

Vraag naar de mogelijkheden en de voordelige abonnementen.

Waxen Bovenlip inclusief behandeling € 11,00                             
Waxen Bovenlip exclusief behandeling € 13,50

Waxen Onderbenen vanaf € 24,50
Waxen Onder- en bovenbenen vanaf € 45,00

French Wax vanaf € 20,00
Swedish Wax vanaf € 25,00
Dutch Wax vanaf € 35,00

Brazilian Wax vanaf € 42,00
Hollywood Wax (Rio) vanaf € 42,00

De Lycon Waxing prijzen van het lichaam zijn vanaf prijzen. Voor bikinilijn geldt: tot 2 vingers buiten de lies telt als bikinilin. Er wordt altijd een intake gedaan voor een behandeling om de haargroei in kaart te brengen.  Er zijn voordelige abonnementen. Vraag naar de voorwaarden.

 

                                                                          

Hygiëne:

Bij SKYNS werken we op alle vlakken zeer hygiënisch: we gebruiken bij elke dip bij het waxen een nieuwe houten wegwerpspatel. We werken dus niet met onhygiënische rollers. Deze rollers rollen huidschilfers en bloed terug in de houder en dit komt weer op de huid bij de volgende klant. Laat je niet voor de gek houden met het argument "de wax is te heet voor bacteriën": dit is niet waar. Daarbij wil je toch niet de schilfers van iemand anders op je bovenlip? Of een koortslip? Alle pincetten, comedonendrukkers, etc. worden gereinigd in een ultrasoon apparaat van Elma met een speciale vloeistof en daarna bewaard in 70% alcohol. We gebruiken voor elke klant nieuwe sets handdoeken en koken deze in de was. Voor onze handen gebruiken we wegwerphanddoekjes. Tijdens het gebruik van naalden dragen we altijd handschoenen. 

Bij het aanbrengen van make-up gebruiken we nooit de applicator van de gloss of de lipstick zelf. We werken met wegwerp applicatoren, spatels en penselen. De lippenselen worden ook gereinigd met alcohol en de kwasten worden met een speciale kwastenreiniger tussendoor gereinigd.

Wel zo'n veilig idee, toch?