• IONACTIVE_Full_System_group
  • Schoonheidssalon Dierdonk, Helmond. Effectieve acné behandeling en anti aging.
  • Behandelruimte
  • Balie en productruimte met Dermalogica en Absolution Cosmetics
  • Cadeaubonnen en exclusieve geschenken Dierdonk Helmond.
  • Parfumerie Dierdonk Helmond, Niche geuren zoals Carner, Nobile1942 en Officina delen Essenze
  • Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond
  • Skyns Schoonheidssalon Dierdonk Helmond

Home      

 

SKYNS huidcoach is een EXPERT - skincarecenter voor huidverbetering, schoonheidssalon in Helmond, Dierdonk. Bij SKYNS staat de gezondheid van de huid centraal. SKYNS is geen 'Pamela's Pampering Palace'. 

Bij SKYNS werken we aan de conditie van je huid: deze in optimale conditie houden of indien er een huidprobleem is: deze weer in een topconditie te brengen. Onze specialiteit is de behandeling van acné en vroegtijdige huidveroudering. Dit doen we door middel van de beste producten, behandelmethodes en natuurlijk jarenlange ervaring en kennis.

Bij SKYNS volgen we maandelijks trainingen en jaarlijks wonen we verschillende nationale en internationale congressen bij. Dit om onze kennis continue bij te spijkeren. 

Je huid in topconditie houden, en dus mooi oud worden, is een samenwerking tussen specialist en klant. Dus behandelingen in het skincarecenter en thuis je huid consequent verzorgen met de juiste producten. Alleen op deze manier bereik je resultaat. Om te leren hoe je thuis je huid verzorgt worden in de trainingsruimte van SKYNS maandelijks SkinBar events georganiseerd. Een leuk, gezellig event waar je interessante dingen over de huid leert en je huid leert verzorgen op een hoger niveau.

Bij SKYNS kun je ook terecht voor exclusieve geuren van kleine parfumhuizen uit o.a. Italië en Spanje. Daarnaast verkopen we ook heerliijke geurkaarsen op basis van natuurlijke waxen en hebben we fantastische geurdiffusers. Alle geuren en kaarsen zijn op basis van essentiële oliën en dus niet synsthetisch zoals de meeste geuren. Wil je dus een heerlijk parfum dat niet iedereen draagt, maak dan een afspraak voor een leuke geurreis.

Of het nu gaat om een goed behandelplan tegen acné of huidverbetering of voor een persoonlijk geuradvies: Onder het genot van een kopje koffie of glaasje Prosecco (en voor de jeugd een glas cola...) leggen we je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Tot gauw!

 

Yvonne Tel

Nieuwste blogs

De eerlijke blogger...

Een lieve vriendin en collega vraagt aan me: “Yvonne,... Lees meer »

Die heerlijke ziekenhuislucht....

Kortgeleden kwam ik in het ziekenhuis met mijn moeder.... Lees meer »